Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Jognyilatkozat és Felhasználási Feltételek

§ Felhasználói szerződés, mely létrejött egyrészt a regisztráló felhasználó (továbbiakban: felhasználó) illetve a üzemeltető (továbbiakban üzemeltető) között.

§ A felhasználó elfogadja, hogy az oldalra történő belépést csak a shadowgame.hu domain címen keresztül teszi. Az üzemeltető csak ezen domain átjárón keresztül történő belépés esetén biztosítja a felhasználó jogait.

§ A felhasználó elfogadja, hogy az oldal (shadowgame.hu) szöveges és képi tartalmát (ebbe beleértve a híreket, cikkeket, fordításokat, letöltéseket) a Creative Commons Licence 2.5 értelmében kezeli.

§ Az üzemeltető jogosult arra, hogy a felhasználó regisztráció során megadott e-mail címére a szolgáltatással összefüggő értesítő levelet és/vagy hírlevelet küldjön. A felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy az üzemeltető a hírlevél, és/vagy egyéb értesítő levél alján reklámot helyezzen el. A felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy az üzemeltető a regisztráció során megadott e-mail címre csak reklámot tartalmazó levelet küldjön.

§ A felhasználó az oldal (shadowgame.hu) szabályzatának minden pontját átolvasta, kellően értelmezte, megértette és magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Felhasználói Szerződés elfogadásával. Az oldal (shadowgame.hu) használatának további részletes használati feltételeit a szabályzat tartalmazza, melyet a következő linken részletesen megismerhet: SZABÁLYZAT. Az oldal szabályzatának, felépítésének, tartalmi elemeinek megváltoztatására vonatkozó jogát az üzemeltető(k) fenntartják! A szabályzat megsértése esetén jogában áll az üzemeltető(k)nek az oldalon gyakorolt jogait a felhasználó(k)nak felfüggeszteni, és indoklás nélkül zárolni, törölni felhasználói fiókját.

§ A felhasználó a beküldésekkel engedélyt ad az üzemeltető számára, hogy az általa jónak látott ideig az oldalon ezek elérhetőek és megtekinthetők legyenek. Utólagos eltávolításra nem nyílhat lehetőség, kivéve módosítás vagy csere esetén!

§ A felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalon (shadowgame.hu) szereplő minden egyes információ, beleértve az egyes felhasználói hirdetéseket is (Adatbázis) szerzői jogi védelem alatt áll, amelynek jogosultja az üzemeltető. Bármely elemének másolása, módosítása vagy újbóli közzététele - az üzemeltető kifejezetten erre irányuló felhasználási engedélye nélkül - polgári jogi és büntetőjogi felelősséget von maga után.

§ A felhasználó a regisztrációja véglegesítésével elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az oldal (shadowgame.hu) Szabályzatát, a jelen Felhasználási Feltételek, továbbá az Adatvédelmi Szabályzatának rendelkezéseit.