Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Idézés

Az Idézés (Summon, 召しょう喚かん Shōkan) az, amikor egy szörnyet kijátszunk a Szörny Zónára egy meghatározott esetben, egy effekt vagy egy olyan feltétel által, ami ezt a kifejezést használja.

A Megidézett szörnyeket mindig arccal-felfordítva játsszuk ki, ha csak egy olyan képesség, mint a "Morphing Jar #2", azt nem mondja, hogy "Megidézhetsz" szörnyeket arccal-lefordítva is, ilyen esetben ez Idézésnek és Lefordításnak is számít.

A Hero Emerges, ami Megidéz egy szörnyet
A játékban van néhány eltérő típusú Idézés. Eddig ezek azok a cselekvések, amik Idézésnek számítanak:


Az Áldozati Idézés a Normál Idézés egyik formája, míg a Fúziós, a Rituális, a Szinkró, az Xyz és a Pendulum Idézés mind a Speciális Idézés formái.

Vannak még más módszerek is a szörnyek Megidézésére, de ezek nem hivatalos módszerek, és az elnevezésük az animéből, a mangából, a videojátékokból, vagy a játékosok által használt nyelvekből származik, de ezeknek a nem hivatalos kifejezéseknek nincsenek különálló Idézési szabályaik:


A Flip és a Speciális Idézéseket (kivéve a Pendulum Idézést) körönként annyiszor lehet végrehajtani, amennyiszer csak akarod, ellenben a Normál Idézést körönként csak egyszer lehet végrehajtani.
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!