Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Normál Idézés

A Double Summon, ami 2 Normál Idézést is megenged
A Normál Idézés (Normal Summon, 召しょう喚かん Shōkan "Idézés", néha 通つう常じょう召しょう喚かん Tsūjō Shōkan "Normál Idézés") a leggyakoribb módja a szörnyek Megidézésének. Csak akkor lehet végrehajtani, amikor a játék státusz nyitott a Fő Fázis alatt. Kijátszhatsz egyszerűen egy szörnyet közvetlenül a kezedből a Szörny Zónára arccal-felfordított Támadó Állásban, amit "Normál Idézésnek" nevezünk.

A Normál Idézést körönként csak egyszer lehet végrehajtani, még ha negálva is lett olyan kártyák által, mint a "Forced Back". A Normál Idézés felhasználja arra a körre a Normál Lefordítást, és fordítva.

Ha a kezedben lévő szörny, amit Normál Idézni akarsz, 5-ös vagy magasabb Szintű, fel kell Áldoznod egy (vagy több) általad irányított szörnyet, és először Áldozati Idézned kell azt. Az 5-ös és 6-os Szintű szörnyek 1 Áldozatot, míg a 7-es és magasabb Szintűek 2 Áldozatot követelnek.

Nem tudsz Normál Idézni Speciálisan Megidéződő Szörnyet. Emellett nem tudsz Normál Idézni szörnyeket az ellenfeled körében sem, kivéve, ha nincs játékban olyan kártya, mint az "Ultimate Offering".
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!