Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Transzformációs Idézés

Masked HERO Divine Wind
A Transzformációs Idézés (Transformation Summon, 変へん身しん召しょう喚かん Henshin Shōkan) az, amikor egy Fúziós Szörny egy konkrét kártya által lesz Speciálisan Megidézve, bármilyen Fúziós Anyag használata nélkül (és így a Speciális Idézés nem tekinthető Fúziós Idézésnek). Ezen típusú Idézés a Yu-Gi-Oh! GX mangában a "Masked HERO" archetípus jellegzetessége.

Ez lényegében lecsökkenti a Fúziós Szörnyhöz felhasznált kártyák számát egyre, mivel csak egy szörnyre és egy olyan kártyára van szükség, mint a "Mask Change" vagy a "Form Change", ellentétben a kettő vagy több szörnnyel és a "Polymerization"-nel. A létrehozott Fúziós Szörny viszont általában gyengébb, mint a hagyományos Fúzió esetében.

Érdekességek


  • Habár Jaden Yuki nem hajt végre Transzformációs Idézést a Yu-Gi-Oh! GX animében, még használja a "Metamorphosis"-t és a "NEX"-et. Mindkettő ténylegesen csak egy szörnyet használ, hogy Megidézzen egy olyan Fúziós Szörnyet, amit csak e módon lehet Megidézni. Ezek "Elemental HERO Neo Bubbleman" (ami Fúziós Szörny az animében), "Elemental HERO Clay Guardian", "Neo-Spacian Marine Dolphin" és "Neo-Spacian Twinkle Moss".
  • A "The Eye of Timaeus" TCG/OCG hatása emlékeztet a Transzformációs Idézés mechanikájára, de valójában Fúziós Idézést hajt végre egyetlen Fúziós Anyag felhasználásával.
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!