Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Sötét Szinkró Idézés

A Sötét Szinkró Idézés (Dark Synchro Summon) egy Sötét Szinkró Szörny Megidézésének a metódusa. Mind az Idézési folyamat, mind a szörny kategória csak az animében, a Tag Force videojátékok későbbi részeiben és a YGOPro-ban létezik. A mechanikája valamelyest a Szinkró Idézés ellentéte, mivel ahelyett, hogy egy Tuner szörnyre lenne szüksége, aminek a Szintje hozzáadódik a nem-Tuner szörny(ek) Szintjéhez (vagy Szintjeihez), hogy az megegyezzen a Szinkró Szörny Szintjével, ehelyett egy Sötét Tuner Szörnyre van szüksége, aminek a Szintjét kivonjuk a nem-Tuner szörny Szintjéből, hogy az egyenlő legyen a Sötét Szinkró Szörny Negatív Szintjével. Ezért, hogy Megidézhessünk egy magas Negatív Szintű Sötét Szinkró Szörnyet, a Sötét Tunernek általánosságban véve nagyon magas (pozitív) Szintűnek kell lennie, míg a nem-Tunernek nagyon alacsony Szintűnek, kivéve egy olyan kártya aktiválásánál, mint a "Dark Wave".

A Yu-Gi-Oh! 5D's animében a Sötét Szinkró Szörnyeket csak a Sötét Signerek és az őket szolgálók használták. Amikor a játékos végrehajt egy Sötét Szinkró Idézést, először a Sötét Tuner alakul át Szint csillagokká, amik átszúrják a nem-Tuner szörnyet, emiatt azon megjelennek a fájdalom jelei. Ez után a nem-Tuner szörny átalakul a saját Szint csillagaivá, amik 'kioltanak' néhányat a Sötét Tuner csillagaiból, dezintegrálva a folyamatban részt vevő nem-Tunert. A Sötét Tuner megmaradt csillagai feketére változnak és körkörösen keringenek, mielőtt összeolvadnának a sötétség oszlopába, ami felfedi az újonnan Megidézett Sötét Szinkró Szörnyet. Mindegyik karakter elszavalja a saját Idéző énekét, miközben végrehajtja az Idézést; de amíg ez általánosságban változatos az anime japán verziójában, addig az összes Sötét Szinkró Idéző ének ugyanaz lett a szinkronos animében: "Amikor az árnyakat felemésztették a még sötétebb árnyak, a függöny felemelkedik és feltárul a fény nélküli világ!".

A Tag Force játékokban az Idézés animációjának az első részét kihagyták, és a sötét csillagok a semmiből tűnnek fel, mielőtt körkörösen keringenének és összeolvadnának.

Hogyan kell Sötét Szinkró Idézni


Egy 3-as Szintű nem-Tuner szörny -
egy 8-as Szintű Sötét Tuner Szörny =
egy -5-ös Szintű Sötét Szinkró Szörny
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!