Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Felszerelés Varázs Kártya

Felszerelés Varázs Kártya ikon
A Felszerelés Varázs Kártya (Equip Spell Card), más néven Felfegyverző Mágia Kártya (Equipment Magic Card, 装そう備び魔ま法ほうカード Sōbi Mahō Kādo) OCG-ben, egy olyan Varázs Kártya, ami egy mezőn lévő arccal-felfordított szörnyre lesz felszerelve. A Felszerelés Varázs Kártya a Felszerelés Kártya egyik típusa; lehet akár Felszerelés Varázs Kártya, akár Csapda Kártya, ami Felszerelés Kártyának számít.

Amikor aktiválsz egy Felszerelés Varázs Kártyát, meg kell céloznod egy arccal-felfordított szörnyet a mezőn, amire fel fogod szerelni. A Felszerelés Varázs Kártya hatása addig van hatással arra a szörnyre, amíg fel van rá szerelve. A Felszerelés Kártyák folytonosan célozzák a szörnyet, amire fel vannak szerelve. Még akkor is felszerelve maradnak és célozzák a szörnyet, ha éppen negálódnak. Ha a felszerelt szörny már nincs arccal-felfordítva a mezőn, vagy már nem egy érvényes cél, akkor a Felszerelés Kártya azonnal megsemmisül.

A Felszerelés Kártyákat fel lehet szerelni bármelyik játékos irányította szörnyre, és egy szörny irányításának átvétele nem változtatja meg a Felszerelés Kártya irányítását. Ha a felszerelt szörny az ellenfélé, a Felszerelés Kártya irányítója mégis az, akire a Felszerelés Kártya leírása "te"-ként ("you"-ként) utal, nem pedig az, aki a felszerelt szörnyet irányítja.

PéldákPélda


United We Stand
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!