Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Link Idézés

A Link Idézés egy Link Szörny Extra Pakliból történő Megidézésének a folyamata.

Hogyan kell Link Idézni


Az 1. vagy a 2. Fő Fázisa alatt a körön lévő játékos Link Idézhet Link Szörnyet az Extra Paklijából, elsőként kijelentve eme szándékát, majd kiválasztva a Link Szörnyet az Extra Pakliból, amit Link Idézni szeretne. Ezt követően elküldi az általa irányított szükséges arccal-felfordított Link Anyagokat a Temetőbe, amik magán a Link Szörnyön vannak felsorolva, feltéve, hogy e két feltétel egyike teljesül.
  1. Az elküldött Link Anyagok számának meg kell egyeznie a Link Szörnyön felsorolt szükséges Link Anyagok számával.
  2. Az elküldött nem-Link Szörnyek száma és a Link Szörnyek Link Számának összege meg kell, hogy egyezzen azon Link Szörny Link Számával.
Mindezek után a játékos kiveszi a Link Szörnyet az Extra Pakliból és a mezőre helyezi arccal-felfordított Támadó Állásban.Példák


1. Példa


Egy szörny+ egy szörny+ egy szörny= egy Link 3-as Link Szörny

2. Példa


Egy szörny+ egy Link 2-es Link Szörny= egy Link 3-as Link Szörny
Forrás

Kommentek

Avatar
elnézést kérek de ez a lényegen amit el akartam mondani azon nem változtat és jobban figyelek angol órán :)
kaito  2017-12-12 14:54 
Avatar
én úgy tudom hogy link idézéshez effect szörny kell
Rosszul tudod. Mindegyik Link Szörny leírásában szerepel, hogy milyen szörnyek kellenek hozzá (nem mindegyikhez kell Effekt Szörny).
Több nyelvtan óráról már ne lógj.
Avatar
én úgy tudom hogy link idézéshez effect szörny kell
Rosszul tudod. Mindegyik Link Szörny leírásában szerepel, hogy milyen szörnyek kellenek hozzá (nem mindegyikhez kell Effekt Szörny).
Több nyelvtan óráról már ne lógj.
Avatar
ui. ezt meglehet találni az official yugioh trading card game csatornán
Avatar
én úgy tudom hogy link idézéshez effect szörny kell és ha az új szabájzattal párbajozol akkor csak ezzel lehet megidézni speciális szörnyet pl.: meg akarod idézni a gaia the dragon championt akkor elöbb meg kell idézni egy link szörnyet aztán a rajta látható nyilak irányába idézheted meg a gaiat persze a fuziós idézés feltételei mellet itt írja a szabályzat hogy:monsters summoned from the extra deck normaly have to go in the extra monster zone but link monsters open up more zones for you to use because every main monster zone that a link monster points to can alsobe used to summon from your extra deck. Monsters that started in the extra deck but later end up in the graveyard and are summoned from there also go in the main monster zones thats all ez a link starter deck szabályzatából elnézést ha valamit elírtam
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 11