Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Az oldalról

2013.01.01 napján indultunk a shadowgame.hu domain cím alatt, hogy a lentebb leírt céljainkat beteljesíthessük. Oldalunk egy non-profit, rajongói weblap, mely a szabályzat, a kártyák leírásának és szükséges információk anyanyelvre való átfordításával, valamint saját tudás közzétételével foglalkozik.

Célunk, hogy az angol tudással nem vagy csak részben rendelkező emberek is megismerhessék a játékot a magyarra átfordított szabályzat és információk alapján, és kedvet kapjanak hozzá. Továbbá, hogy a játékot űzők új lapokat ismerhessenek meg, vagy az eddig már ismert, de jelentését nem tudó kártyákat az anyanyelvre való átfordítás alapján megismerjék. Mindemellett szeretnénk, hogy a weblap által kapcsolatot létesíthessenek a téma iránt rajóngók, ezáltal létrehozva egy remek közösséget.

Csapatunkat olyan emberekből építettük fel, akik rendelkeznek kellő tudással és szabadidővel ahhoz, hogy a szükséges információkat közzétegyék és megoszthassák a látogatóinkkal. Ezen tagok szabadidejüket nem sajnálva, tevékenykednek az oldalon azért, hogy beteljesíthessük célunkat.

Ahhoz, hogy a weblap fennmaradjon és fejlődjön rátok is szükségünk van. Rátok, regisztrált tagokra, Yu-Gi-Oh! rajongókra, angol tudással rendelkező segítőkész emberekre. A - még le nem fordított - lapok angol leírásának (legyen az név, hivatalos, anime vagy manga) magyar megfelelőjének beküldésével segíthetsz társaidnak, hogy minél több lapot ismerhessenek meg és használhassanak fel a Paklijuk előállításakor és használatbavételekor.