Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Pendulum Zóna

A Pendulum Zóna (Inga Zóna, (ペンデュラムゾーン (P(ペンデュラム)ゾーン a kártya leírásában) Pendyuramu Zōn) két kártya zóna, ami a Starter Deck 2014-gyel lett bevezetve a játékba.

A Bal Pendulum Zóna, ami kék színű, a Mező Varázs Kártya Zóna és az Extra Pakli Zóna között helyezkedik el. A Jobb Pendulum Zóna, ami piros színű, a Temető Zóna és a Pakli Zóna között helyezkedik el.

A Pendulum Szörnyek Megidézhetők szörnyekként, vagy aktiválhatók Varázs Kártyaként a Pendulum Zónában. Amikor egy Pendulum Szörny Varázs Kártyaként aktiválódott a Pendulum Zónában, a Pendulum Hatása érvényesül a szörny képessége helyett. Egy Pendulum Szörnyet nem lehet Lefordítani a Pendulum Zónába. A Pendulum Szörnyeket csak Varázs Kártyaként lehet kezelni, amíg a Pendulum Zónában van, és nem szörnyként.

A zóna, amire a Pendulum Szörny kerül, határozza meg, hogy melyik Pendulum Skálája lesz alkalmazva egy Pendulum Idézés során. Ha egy Pendulum Szörny a Bal/Kék Zónára kerül, a Bal Pendulum Skálája érvényesül (ami az ugyanolyan kék nyíl szimbólum alatt van, mint amilyen a megfelelő Pendulum Zónán látható). Hasonlóképpen, ha a Jobb/Piros Zónába kerül, a Jobb Pendulum Skálája fog érvényesülni.

Forrás

Kommentek

Avatar
Már vannak :)
Avatar
De,lesznek tcg-ben
Avatar
Legalább is egy darabig...aztán, ha a 4Kids! ezt is leszinkronizálja, akkor lesz TCG is :S Két sz*r egy csapásra
Focou  2014-03-25 19:14 
Avatar
hu ezt nem értem
Avatar
Nem lesz, csak OCG-ben.
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 11