Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Sötét Tuner Szörny

Dark Tuner Doom Submarine, egy Sötét Tuner Szörny
A Sötét Tuner szörny (Sötét Hangolódó szörny) egy szörny típus, mely a Yu-Gi-Oh! 5D's 27. részében debütált. A Sötét Szinkró Szörnyek 1 Sötét Tuner és egy nem-Sötét Tuner szörny Temetőbe küldésével Szinkró Idéződnek.

A Sötét Tuner szörnyek nem csak SÖTÉT-Csoportú Hangolódó szörnyek, de ettől teljesen eltérő típusú szörnyek, melyek arról azonosíthatók, hogy a Sötét Tuner szerepel a Típusuk után. Viszont a Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 szerin a Sötét Tunerek a Tuner szörnyek alkategóriájaként működnek. Bármelyik kártya, ami egy Tunerre hat, ugyanúgy hatni tud egy Sötét Tunerre is.

Ellentétben a szokásos Tuner szörnyekkel, a Sötét Tunereknek általában magas Szintjeik vannak, kivétel ez alól "Dark Tuner Dark Ape" és "Dark Tuner Dark Goddess Witaka", azon ténynek köszönhetően, hogy a Szintjeiket ki kell vonni egy Szinkró Anyag Szörny Szintjéből, hogy Negatív Szintet kapjunk. Ez potenciálisan sokkal jobban megnehezíti a Megidézésüket. Eddig mindegyik Sötét Tuner szörnynek, ami megjelent, 0 TP-je és VP-je volt, kivéve "Dark Tuner Doom Submarine"-nek, illetve mindegyik SÖTÉT volt. Eddig a Sötét Tunerek Démon, Harcos, Rovar, Bestia, Varázsló és Gép-Típusúak voltak, emellett mindegyikük grafikáján látszódik valahol egy sötét energiamag.

Jelenleg nincs Sötét Tuner szörny OCG-ben és TCG-ben, mivel ezek csak az animében léteznek, és csak a Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4-ben, a Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5-ben, a Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 6-ban és a YGOPro-ban lehet velük játszani.

Tagjai


  • "Dark Tuner Catastrogue"
  • "Dark Tuner Chaos Rogue"
  • "Dark Tuner Dark Ape"
  • "Dark Tuner Dark Goddess Witaka"
  • "Dark Tuner Doom Submarine"
  • "Dark Tuner Nightmare Hand"
  • "Dark Tuner Spider Cocoon"
Forrás

Kommentek

Avatar
Én csak azt írom, amit az angol wiki is (:
Avatar
YGOPRO-t kifelejtetted a játékok közül xdd