Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Dupla Hangolás

A Dupla Hangolás (Double Tuning, néha Túlhangolásként említve) a Szinkró Idézés egyik speciális fajtája, amihez kettő Tuner Szörnyet kell felhasználni a szokásos egy helyett. Ezen típusú Szinkró Idézést először a 113. részben láthattuk, és Jack Atlas használta, amikor Szinkró Idézte "Red Nova Dragon"-t.

Több Tuner szörny opcionális felhasználása


Míg csak "Red Nova Dragon" és "Vylon Omega" az a két olyan Szinkró Szörny, mely 2 Tuner Szörnyet követel, addig a Dupla Hangolás más szörnyeknél is lehetséges, melyek nem mondják ki azt kifejezetten, hogy a neki szánt Tuner után nem-Tunernek kell jönnie.

"XX-Saber Gottoms" Szinkró Idézhető egy Tuner és egy (vagy több) FÖLD-Csoportú szörny felhasználásával, de ezek a FÖLD szörnyek lehetnek akár Tuner Szörnyek is. Ez megengedi legfeljebb 9 Tuner Szörny használatát egyetlen Szinkró Idézéshez (anélkül, hogy bármelyik Szinkró Anyagnak nem-Tuner szörnynek kéne lennie).

Ha egy konkrétan megnevezett Szinkró Anyag Szörnyet kezelünk Tuner Szörnyként, azt fel lehet használni egy Szinkró Idézéshez, és ennek az eredménye az lesz, hogy 2 vagy több Tuner Szörnyet használtunk fel. Például, ha "Stardust Dragon" Tuner Szörnyként van kezelve, fel lehet használni Szinkró Anyagként "Majestic Star Dragon" vagy "Shooting Star Dragon" Szinkró Idézéséhez a szükséges Tuner Szörnyek mellett. Ha "Red Dragon Archfiend" van Tuner Szörnyként kezelve, akkor "Red Nova Dragon" Szinkró Idézhető 3 Tuner Szörny használatával is.

Majdnem mindegyik Szinkró Szörnyet Szinkró Idézni lehet egy Tuner és "Phantom Lord Hide Ride" felhasználásával, de ez nem példa a Dupla Hangolásra, mert "Phantom Lord Hide Ride" nem-Tuner szörnynek számít.

Szörnyek, melyeket csak Dupla Hangolással lehet Szinkró IdézniDiagram


Egy 8-as Szintű nem-Tuner szörny +
egy 1-es Szintű Tuner szörny +
egy 3-as Szintű Tuner szörny =
egy 12-es Szintű Dupla Hangolt Szinkró Szörny
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!