Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Határtalan Gyorsított Szinkró Idézés

A Határtalan Gyorsított Szinkró Idézés (Limit Over Accel Synchro Summon) a Gyorsított Szinkró szörnyek egyik típusa, a Yu-Gi-Oh! 5D's animében. Ez a Szinkró Idézés legerősebb ismert formája, és ez az egyetlen módja egy Határtalan Gyorsított Szinkró Szörny Megidézésének.

Hogy végrehajtson egy ilyen Idézést, a használónak el kell érnie a Határtalan Tiszta Elme állapotát, és az anime leírása szerint egy Tuner Szinkró Szörnyet és legalább kettő nem-Tuner Szinkró Szörnyet kell Szinkró Anyag Szörnyként felhasználni. Ez az Idézés egyedülállóan ábrázolja a Tuner szörny transzformációját egy arany Szinkró gyűrűvé, a hagyományos zöld helyett.

Fudo Yusei az egyetlen személy, aki végrehajtotta ezt az Idézést. Először a Szinkró Idézés egyik típusáról értesült, ami erősebb a Gyorsított Szinkrónál, amikor látta Brunot három Szinkró Szörny felhasználásával végrehajtani egy Delta Gyorsított Szinkró Idézést (ellentétben a szokásos kettővel, ami a Gyorsított Szinkró Idézéshez kell). Később a Z-one elleni párbajában Yusei felfedezte, hogyan múlja felül Bruno határait, és összesen öt Szinkró Szörnyet (egy Tunert és négy nem-Tunert) használt fel, hogy Határtalan Gyorsított Szinkró Idézze "Shooting Quasar Dragon"-t.

Diagram


Az animében a "Life Stream Dragon"-nek van egy olyan képessége, ami megváltoztathatja a többi Szinkró Szörny Szintjét, amit Yusei fel is használt, hogy lecsökkentse a "Red Dragon Archfiend", a "Black-Winged Dragon", a "Black Rose Dragon" és az "Ancient Fairy Dragon" Szintjét 1-re.

Egy 8-as Szintű Tuner Szinkró Szörny +
Egy most 1-es Szintű nem-Tuner Szinkró Szörny +
Egy most 1-es Szintű nem-Tuner Szinkró Szörny +


Egy most 1-es Szintű nem-Tuner Szinkró Szörny +
Egy most 1-es Szintű nem-Tuner Szinkró Szörny =
Egy 12-es Szintű Határtalan Gyorsított Szinkró Szörny
Forrás

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!