Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Oldal és Fórum szabályzat

1. Olyan regisztrációs nevek választása, ami bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást sért, tilos!

2. Az oldalon nem tűrjük a trágár beszédet, káromkodást, demoralizáló magatartást, 'Flame'-elést. Továbbá nem ajánlott az oldal munkatársainak és rokonainak szidalmazása sem! Ilyen esetekben szigorúan fogunk fellépni a résztvevők ellen!

3. Az oldal bármely területén tilos a reklámozás!

4. Szigorúan tilos az oldalunkon bármely vallási, etnikai csoport becsmérlése, politikai propaganda hirdetése.

5. A Fórum nem Chat! Éppen ezért kerüljétek a pár (egy-kettő) szavas kommenteket!

6. Kerüld a dupla hozzászólásokat! Amennyiben az utolsó kommented óta nem telt el 24 óra, új hozzászólás küldése helyett szerkeszd a legutóbbit!

7. Tiltott a hosszú szövegek céltalan bemásolása, valamint bármilyen olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését, továbbá akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.

8. Ne offolj! Ennek a pontnak úgy tehetsz eleget, ha az adott témába nem írsz oda nem illő dolgokat.

9. Ügyelj arra, hogy ne nyiss olyan Témát a Fórumban, amely már létezik vagy hasonló témakörrel rendelkezik! Éppen ezért mielőtt Témát nyitsz, használd a keresőt! Fontos még, hogy Témanyitás, valamint kérdés feltevés előtt keress rá a Cikkekben és a Hírekben is, hátha választ kapsz rá.

10. A Moderátoroknak és Üzemeltetőknek jogukban áll a Témák címeinek megváltoztatása, ha úgy ítélik meg, hogy az új cím a fórum használatát könnyíti meg.

11. Ne kérdőjelezd meg a Moderátorok és Üzemeltetők döntéseit!

12. Ban esetén történő újra regisztrálást végleges IP bannal jutalmazzuk. Ebben az esetben a regisztráció nélküli szolgáltatások használata is megvonásra kerül!

13. Fordítás beküldése előtt kötelező átolvasni a Fordítási segédletet! Azon fordítások, melyek nem ez alapján készültek, elutasításra kerülnek. Ha sokadjára se felelnek meg a fordítások, megvonjuk annak beküldésének jogát! Név beküldése esetén nem kötelező a pontos fordítás.

14. Nem megengedett olyan lapok feltöltése, melyek nem jelentek meg OCG vagy TCG kiadásban (ezek feltöltésére majd csak a jövőben kerül sor)! Továbbá ha már egy kiadott lap kerülne feltöltésre, az illető köteles leellenőrizni, hogy az fent van-e már az adatbázisunkban. Azonban nem elég az angol névre rákeresni, meg kell győződni róla, hogy a japán névre (kanji, kana, fonetikus) sem ad ki találatot a rendszer!

Ahogy a törvény is kimondja: A szabályok nem ismerete nem mentesít a büntetés alól! A büntetés módját és mértékét minden esetben a büntetést kiszabni készülő munkatárs határozza meg!

Ha úgy ítéljük meg, hogy szükség lesz a szabályzat módosítására, jogunkban áll megtenni! Erre az oldal fejlődésével biztosan sor fog kerülni. Ezekről a módosításokról természetesen mindenkit értesíteni fogunk.