Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Anime (Yu-Gi-Oh!) / Spoiler szoba / Yu-Gi-Oh! Arc-V

Avatar
Nem értem, hogy nem képesek megkülönböztetni egymástól a különböző dimenziók alteregóit :D Nem látják, hogy a ruhájuk meg a hajuk is más? :D
Raiden-dono  2015-05-23 13:42 
Avatar
Igen, de lehet azt gondolják, hogy ugyan azok akiket ismernek, csak kicsit változtattak a külsőjükön (hirtelen..) xdd
Windup  2015-05-23 14:22 
Avatar
És persze sose kérdezik meg, hogy új frizurád lett? :D
Raiden-dono  2015-05-23 15:04 
Avatar
vagy hogy milyen jó az uj ruhád :D
GogettoHUN  2015-05-23 15:08 
Avatar
A motorról nem is beszélve... :D
CsiguszUr  2015-05-23 15:10 
Avatar
Persze, hogy nem, mert pl Yugo amint meghallja, hogy nem a nevén szólítják, rögtön elkezd vitatkozni, hogy ő nem (pl.) Yuya xD
Windup  2015-05-23 15:25 
Avatar
Egy kis fail nem árt, felidézi a régi DM-es és stb failokat. :D
Alexis  2015-05-23 19:26 
Avatar
Szóval ez amúgy spoiler szoba is, na akkor íme egy áttekintés-vélemény szerűsége a sorozatnak, tőlem, spoilerekkel:

Yu-Gi-Oh! ARC-V - amely EGAO-t csal az arcodra


A DM, GX, 5D's és a ZeXal után az ARC-V a következő YGO sorozat, amit egy Yugi fan-nak megkell nézni (és el kell viselnie).
Nem csak egy broken vagy (egyáltalán nem-broken) új idézési metódust - a Pendulum Idézést - mutatja be, de egy csomó érdekesnél érdekesebb karakterekkel teli új világot kapunk.
A történet Sakaki Yuya apjának eltűnésével kezdődik (Sakaki Yushou), aki gyávának lett bélyegezve, mivel nem állt ki egy kihívója ellen még évekkel ezelőtt. Ahol a történet játszódik, ott már Yuya tinédzser és elvállalja ugyanazt a kihívást, hogy tisztázza apja nevét. Közben ugye a Yu-Gi-Oh! erői megint csak közrejátszanak, csak egy kicsit durvábban. Yuya sima effekt szörnyeiből Pendulum szörnyek lesznek! (Akik még nem tudják mik az előnyeik és hátulütői a Pendulum Idézésnek, az ITT tájékozódhat magáról az idézésről.)
A sorozat eleje annyira nem meggyőző Yuya részéről, hogy azt nem lehet szavakba önteni, ezért amolyan "sötét erőket" is be kell írni, hogy érdekesebb legyen. Megjelenik ugyan is egy másik Yuya, aki Xyz szörnyeket használ. Ja igen, a sorozatban végre láthatjuk az összes idézési metódust! (Fúzió, Szinkró, Xyz és még Rituális Idézést is végrehajtanak, utóbbiból szörnyűen keveset, ahogy szokás). Kiderül, hogy a főhős csaja (Hiiragi Yuzu) volt maga a célpont, de már nem számít, mert nem ő az akit a másik Yuya keres. Itt lesz érdekesebb, de még mindig nyomják az EGAO cuccot meg a rózsaszín vízilót. Szóval főhőseink megtudják, hogy lesz egy bajnokság és arra be kell nevezniük (nagyon eredeti az ötlet!). A Párbajozás meg egyfelől érdekes másfelől meg badarság. Már én is belátom, hogy Yuya a leggyengébb YGO főszereplő. Az Akció kártyák érdekes egy ötlet, de ha figyelembe vesszük, hogy egy csomó meccsét ezek segítségével nyerte meg, akkor ez már is ledobja a lista aljára őt. Tetszik, hogy ez után megy a keresgélés meg taktika és szörnyeken utazni, de azért mindig csak Akció VARÁZS lapokat felszedni.. Azért, mert amúgy voltak akció CSAPDÁK is, azok hol maradtak?? (jaja, voltak.. 1x-er).
Közben a másik Yuyáról kiderül a neve és, hogy honnan származik: A neve Yuto és az Xyz dimenzióból jött haverjával Kurosaki Shun-nal, akinek a húgát keresik, aki megint csak úgy néz ki, miiiint.... (Hiiragi Yuzu) és Ruri Kurosaki nevet viseli. Tehát minden adott, 4 Dimenzió amikben mind egy fajta Extra Pakli idézéséi fajtával játszanak. 4 fiú ugyan azzal az arccal és szintén 4 lány ugyan azzal az arccal, akik valamilyen szinten kötődnek a fiú(i)khoz. Na ez már egy érdekesebb plot!
De valami még mindig elrontja... egyszerűen a sorozat túl sok mindent akart és majdnem egyszerre, mert a készítők az elejét elbagatellizálták és csak később jöttek az igazán jó részek. Egyébként most bárki kérdezhetné, hogy ha van 4 fiú és 4 lány ugyan azzal az arccal, akkor most mi a lényeg pontosan? Nos a lényeg az, hogy igazából a fiúk mind egyek lennének, és egy gonosz karaktert alkotnak: Zarc-ot. A lányok pedig egy jó szándékú csajt: Ray-t. A történetük pedig úgy szól, hogy Zarc egyszer egy jószívű párbajozó volt, de megrontotta a sok győzelem utáni vágy. Valójában ő volt az aki birtokolta az összes sárkányt, amelyeket a fiúk ászainak tartanak. ("Odd-Eyes Pendulum Dragon" Yuyáé, "Dark Rebellion Xyz Dragon" Yuto-é, "Clear Wing Synchro Dragon" Yugo-é és "Starving Venom Fusion Dragon" Yuri-é). Utóbbi két karakterről még nem esett szó. Az egész lényege az, hogy ha találkoznak egymással akkor rögtön azon kezdenek el munkálkodni, hogy elpusztítják egymást, azért, hogy a gonosz Zarc végül visszatérhessen. A lányok pedig az egyedi karkötőikkel teszik lehetetlenné, mivel el teleportálják az egyik fiút egy másik helyre.
Valójában ez a fő sztorija a történetnek, de sajnos nagyon elrontották, mert egy csomó töltelék részt és töltelék karaktert vezettek be a történetbe és a 148 rész - ami még több mint a ZeXal maga - sem volt elég ahhoz, hogy egy jól kivitelezett történetet megírjanak. Persze sok karakter el lett hanyagolva a többi Yu-Gi-Oh!-ban is, de ez már nagyon sok :S
Yugo-ról annyit, hogy a japán verzióban a nevéből adódóan azt, hiszik, hogy Fúziós használó, amit sokszor meg is jegyez :D Az elején érdekes volt látni, hogy neki tényleg egy D-Wheel-je van. A duelje Yuyá-val sajnos elmaradt, pedig megnéztem volna.
Yuri azért ellentétben a többi 3 fiúval már magában is, hát… gonosz. Az Akadémia tagja (igen, a GX Duel Academy-ből, csak másképpen néz ki, de itt is vannak Piros, Sárga és Kék kabátos párbajozók :d) és egy csomó embert kártyává változtat. A Zarc utáni harc után Yuya elméjében rejtőzik és lám, ő is jó lesz. (Mert ugye Yuya legyőzte előtte, csak Zarc-á váltak?)
Amikor meghallottam, hogy több karaktert is visszahoznak vagy inkább bevezetnek az ARC-V-be, egy részem tétlenül állt, míg a másik boldog volt. Egyrészt azért, mert tudtam, hogy nem lesz sok értelmük, másrészt pedig igazam volt így a végére.
Jack Atlas-t még megértem és nem is kevés duel jutott neki. A 5D's végén elutazott új kihívások után kutatva és a készítők még a Karmazsin Sárkányt is kijátszották a háttérben amikor Jack dupla-szinkró idézett.
Crow Hogan felől pedig olyan semmis érzéseim vannak. Szerintem csak megint Blackwing-eket akart kiadni a Konami. A Szinkró Dimenziós ark pedig iszonyatosan hosszúra sikeredett, már csak a legtöbb felesleges karakter miatt is. Ellentétben az Xyz-vel, ahol rögtön álltak is tovább.
Megjelenik Kaito is, a ZeXal-ból, mint az Ellenállás egyik tagja és lám, még új paklit is kapott. A Galaxy/Photon fan-ek, most biztos nagyot csalódtak. A dueljeiben pedig egyszerűen csak "felsőbbrendűen" akart kinézni.
Edo Phoenix pedig a másik karakter akiben csalódtam. Összeségében, amint Yuya legyőzte azt a szánalmas Destiny HERO pakliját (még egyetlen egy régi lapot sem tudtak neki betenni :/) már át is állt mellé. De mondjuk mellette még kaptunk két érdekes csajt: Gloria és Grace Tyler-t, akik Amazoness paklival játszottak! Fhúú igen ezt is megéltük! Amazoness support!! De amúgy van Galdiator Beast is :dd
Akit pedig utoljára hagytam egy jó indokból, az pedig Alexis Rhodes vagy Asuka Tenjoin. A legértelmetlenebb visszahozás volt... Talán arra volt jó, hogy végre kiadják azokat a Cyber Angel lapokat a GX-ből és még megtolják pár érdekes support lappal (igen, Rituálokkal :dd). Csak 2 duelje és abból az egyiket Yuri ellen el is veszítette ÉS el is tűnt.

Említésre méltó még Reiji Akaba is, aki egy Kaiba hipszter verzióban, de kevésbé egocentrikus egy alak. A fanjai talán az ő dueljeit várták a legjobban, mivel elég keveset kapott ő is, hiába a főhős riválisa.
Sawatari Shingo pedig egy kiköpött Jonouchi-kun (aka. Joey Wheeler). Mellettük Gongenzaka csak egy Tristan Taylor volt, aki duelezett, de még ő is... Felesleges egy karakter.
Szóval a többi spin-off szériákkal ellentétben itt nem volt túl sok rivalizálás e 3 karakter között, akiknek talán az lett volna a szerepük, hogy Yuyát végigkísérjék az útján, de helyettük inkább a 4 fiúra és 4 lányra koncentráltak.

Továbbá a Zarc-á válás is elég béna volt, Yuyát be szteroidozták Zarc maga pedig fel sem bukkant, mármint az akit az emlékekben láthatunk, a sárkány maga jelen volt, és valami iszonyúan OP lett :D
De ez is el lett húzva, mindenkit legyőzött majd jött Reira (Ray személyében) és el is intézte Yuyát, majd pedig minden visszatért a régi kerékvágásba... vagyis majdnem..
Volt egy kis reset és az egész úgy tűnt mintha kezdődött volna előröl… Yuya ezután az eltűnt Yuzu keresésére indult és egy pár emberrel meg kellett küzdenie (wtf minek?). Végül pedig Reiji ellen egy 2 részes duelben le is zártak mindent (5D’s vége…). Yuzu visszatért, valószínűleg a többi lány is, viszont a fiúk (ha jól lehet tudni) Yuyával egyek maradtak és Yuya egy fantázia duelben párbajozik az apja ellen is. Na ez az a másik duel amire érdemes lett volna várni, de ezt is elnapolták és így vége is lett a sorozatnak.

Mindent egybevéve, voltak jó pillanatok, de voltak olyan részek is amiket simán átugorhattak volna (és azok akik még nem látták a sorozatot, simán át is ugorhatják őket). Igazából, mint minden sorozat, ezt is a vetítés alatt kellett volna nézni többiek akik még nem látták a sorozatot. Mert akkor ott az izgalom is, hogy jaj, itt vannak ezek a kis spoilerek a kövi heti részről. És akkor már be is indul a hype egy kicsit. De persze aki csak leakarja pörgetni, az sem választott rosszul, csak hát a varázs az elmarad. Például az elején már az elég érdekes volt, hogy van benne Fúziós, Szinkró meg Xyz Idézés. Ez eddig még nem történt meg egyik sorozatban sem. Mondjuk az is lehet, hogy valaki(k)nek most épp egy csomó időt spóroltam meg, mert ahogy olvashattátok, a vége kicsit összecsapott lett és sok értelmes karakter nem is lett kidolgozva.

Számomra ez egy 7.5 a legnagyobb elfogultsággal. Májusban pedig Yu-Gi-Oh! VRAINS!
Windup  2017-03-26 12:57 
Avatar
Szóval, Yu-Gi-Oh! ARC-V...
Nem lesz egy összeszedett véleményezés részemről az alábbi iromány, mert a héten időm és energiám sem volt erre, mostanra pedig már nem annyira friss az élmény, mint mondjuk az utolsó epizód után rögvest.
Előrebocsátom, hogy én az elejétől a végéig élveztem a sorozatot. Megkérdőjeleztem és megjegyeztem ugyan dolgokat, amiknek finoman szólva sem volt sok értelme, de még a legtökéletesebbnek tűnő alkotás mögött is rejlik egy-két apróbb hiba, és az a kérdés, hogy mennyire feledteti el velünk ezeket a bakikat az alkotás maga a globális mércén nézve. Az ARC-V-nak ez nem mindenhol sikerült, de olyan szinten nem, hogy az utolsó előtti részben egy szabálytalanságot is felfedezhetünk Yuya részéről.
Ami a sorozat elemzését illeti, a kezdetekkor még nem néztem olyan kritikus szemmel az animéket (vagy akármelyik más médiumot), mint manapság, de arra erősen emlékszem, hogy a trailerben debütált vízilovaglás láttán már-már a kétségbeesés mezejére tévedve éreztem magam, és elképzelni sem tudtam, mi lesz ebből. Az egyetlen biztató jel az a vörös sziluettű sárkányforma alak volt, amiről később kiderült, hogy az "Odd-Eyes Pendulum Dragon" volt az.
Szerencsére minden egész gyorsan eszkalálódott, és egyedül a cuki Performapalok, valamint Yuya egyre idegesítőbbé váló "akkor is mosolyogni fogsz" mentalitása maradt a sorozat gyengepontja. De nagyon. Nem is beszélve az Akciókártya-függőségéről, és a Performapaljairól, amik egyfajta deus ex machinaként mindig jókor, jó időben kerültek elő, és pontosan a szituációnak megfelelő képességekkel rendelkeztek. És ezek a gyengeségek meg is maradtak a legvégsőkig.
Emlékszem, az első openingből körülbelül 10-12 másodpercet élveztem (a yureru ma-ma-ma-maindo részt), a többinél a fejemet fogtam, valahogy így:

0:00–0:04: Ööö... Hmmm...
0:05–0:14: Ahhaam... Nem ilyenre számítottam, de nézzük, mi lesz...
0:15–0:18: Oh, szia, Yuzu! :3 Te viszont ott, a bal oldalon nem leszel szimpi, érzem...
0:19: Titeket alig láttalak...
0:20–0:22: Oké, Yuya itt van, a zenének meg egész jó az üteme...
0:23–0:25: Miaf--? MIAF--??!!
0:26–0:31: Neeeeee mááááááár! NEEEEE! Ez komoly?! Ne már!!! (*belül könnyezni kezdek*)
0:32–0:38: Úú, ez jól néz ki! Yuya pendulumozik, a zene pedig egész komoly hangulatú lett hirtelen.
0:39–0:40: Huhú, még mindig jó a zene, de ez a vigyorgó csávó nem szimpi...
0:41–0:42: Áh, igen! Te! Te komolynak tűnsz! Téged bírni foglak!
0:43–0:46: Nem! Nem! Nope! Takarodjatok már!
0:47–0:49: Ó, egy relatíve menő sárkány!
0:50–0:51: Oké, Yuya fel a sárknyra, mindjárt indul a refrén...!
0:52–0:57: Ööö... Ehh... Hááát...
0:58–1:04: NEM! Bazz, ne már! Nem! Miért?! Mi a francért?! Áhh, nem lehet igaz...!
1:05–1:07: Ehh... Heló, Yuzu. Cuki vagy, de az ott melletted még mindig nem az igazi...
1:08–1:09: Igen, a gyerekek, de most már jobban látom őket, és egész aranyosak ők is.
1:10–1:11: MI A FRANC, MIT RÁZOD A...??!! Nem... Ez nem történhet meg...
1:12–1:14: Ez az animáció, meg a fények mondjuk egész szép, de AZOK A NYOMORULT CUKI DÖGÖK!!
1:15–1:22: Szivárvány? Komolyan? Ezt most miért? Milyen sárkányod van teneked, Yuya?!
1:23–1:30: És vége. Yuzu továbbra is cuki, és a másik kislány is aranyos, a kék hajú srác elég egydimenziósnak tűnik, a világoskék hajú nyalókásról nem tudom, mit mondjak, AZ A NYOMORULT KANTÁROS KÖLÖK MEG ÚGY ÁLLT ODA GONGENZAKA ELÉ, MINT VALAKI, AKI... Áhh... Nem. Mindegy. Yu-Gi-Oh!, kíváncsi vagyok rá, mert ebből tényleg még akármi lehet, deh... Mindegy.

Igen, nagyjából így reagáltam legelső nézésre.
Nem mondanám, hogy órákig tudnék beszélni az ARC-V-ról, de azt határozottan ki merem jelenteni, hogy élvezettel néztem végig a részeket. Azt sem mondom, hogy minden egyes epizódját jónak találtam, mert egyáltalán nem. Kegyetlenül meglátszott az alacsony költségvetés, különösen a mozgásanimációkon. A grafika ugyanakkor egész szép volt végig. A csapat legtehetségesebb animátorának neve sajnos most nem jut eszembe, és nem is tudtam fellelni őt sehol, csak annyit tudok róla, hogy egy hölgyről van szó, ha minden igaz, és ő volt szinte az egyedüli animátor, aki ha végig vitte volna a sorozatot az animálás oldaláról, meg sem mondtam volna, hogy pici pénzből készült el, mert olyan jól megoldotta például a Shun Vs. Sora párbaj vagy a Yuri Vs. Yuya összecsapás második részeit, hogy azt élvezet volt nézni. Küönösen Sora és Yuri pszichopata arckifejezéseit.
A zene volt a másik nagy kedvencem a sorozatban, sőt, a zene volt az, ami mindent vitt; mindenhol illett a jelenethez, ha kellett, epikus volt (ó, de még milyen epikus), és sohasem éreztem azt, hogy "ehh, ide valami más kellett volna", vagy hasonló.
Kedvenc karaktereim Shun és Reiji, mert ők voltak a sorozat legkomolyabbjai, de Yurit is kedveltem nagyon, valamint Masumi sem maradhat el, aki bár keveset játszott, és csak ideig-óráig volt a sorozatban, én kedveltem őt.
Pozitív csalódás volt a kölykök közül Ayu, akit párbajozni is láttunk, mégpedig Reira/Layra ellen, ha jól emlékszem.

Maga a sorozat ugyanakkor csalódást válthat ki nagyon sok emberből, és nem mondom, hogy jogtalanul. Japánban például gyűlölték ezt a szériát, kifejezetten a harmadik évad miatt. Én teljes mértékben megértem őket, leszámítva azokat, akik trollkodnak egy véleményszavazáson, hogy lehúzzák az adott epizódot azért, mert annak egy-egy szegmense nem tetszett neki. Ilyenről is hallani.
Érezhető volt, hogy a sorozatot hosszabbra tervezték. Jóval hosszabbra, és ha saccolnom kéne, körülbelül GX-hosszúságúnak szánták az ARC-V-ot, de semmiképp sem akarták befejezni 148 résszel. Ha be akarják, akkor legfeljebb olyan hosszú lett volna, mint a ZEXAL, ami 146 részes összesen, de itt még annyi minden maradt nyitva, hogy teljes mértékben állítani merem: az ARC-V növekvő és burjánzó fáját erővel kivágatták, mielőtt kivirágozhatott volna. Ha tippelnem kéne, valahol a 130. rész után mondták ki biztosan, hogy a sorozatot be kell fejezni, ez persze váratlanul ért mindenkit a stábban, és elsőre nem tudták, mi tévők legyenek. Én például a mai napig nem tudom, mi értelme volt Reiji és Reira párbajának (vagy csak nem emlékszem rá), vagy hogy minek kellett felhype-olni Yuri és Yugo harcát többször is, ha aztán időről-időre közbevágtak valamivel, sőt, Kaito és Aster is közbeavatkozik, hogy aztán leverjék őket ugyanabban az epizódban. De a szekér nem állhatott meg, ki kellett találni valamit. Ha hamarabb tudták volna, hogy be kell fejezniük a sorozatot, a Battle Beast szakaszt sem rakták volna bele.
Egy másik érvem amellett, hogy a stábnak lóhalálában kellett véget vetniük az ARC-V-nak, az magába foglalja Reijit, és a 99. részben elhintett apró kis mosolyát, amit akkor tesz, amikor Yuya kiáll mellette Jean-Michelle Roget ellenében. Nekem ebben a mosolyában az volt olvasható, hogy "Hehe... Ez az, Yuya, te ostoba, védelmezz csak, hamarosan úgyis végzek veled!", vagy valami hasonló. Mert nem hiszem, hogy pusztán csak jól esett neki, hogy Yuya kiáll mellette naiv kisfiú módjára. Mert miért mutatták volna a készítők ezt, ha nem akarnának elhinteni valamit nekünk. Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás, de ezzel szeretném az ebet kötni a karóhoz, hogy az ARC-V jóval hosszabb lett volna, ha felsőbb hatalmas nem avatkoznak közbe.
És egy végső gondolatmenet erejéig, de ezen a szálon maradva idehoznám a következő sorozatot, a Yu-Gi-Oh! Vrainst is. Mindannyian azt vártuk, hogy ez az anime áprilisban startol, rögvest az ARC-V után. Na már most ez nem így történt, a Vrains egy hónapos késéssel, májusban fog indulni, az addig hátralévő időt pedig a pletykák szerint egy Yu-Gi-Oh! Labo nevű minisorozattal szeretnék az alkotók áthidalni, hogy addig se maradjunk Yu-Gi-Oh! nélkül (én ennek a sorozatnak egyelőre semmi nyomát nem látom, de lépjünk túl ezen). Ha belegondolunk, hogy miért indul az évek óta trendnek számító április helyett májusban a Vrains, akkor én akarva-akaratlanul is ugyanide lyukadok ki: az ARC-V hirtelen lett leállítva, a készítők jóval hosszabbra tervezték, és most kell nekik az idő, hogy rendbeszedjék a Vrainsszel kapcsolatos elképzeléseiket, megalkossák a karakterdizájnokat, a szörnyeket, a világot –egyszóval mindent, ami Vrains. Ha az ARC-V-ot az alkotók a tervezett időpontban fejezhették volna be, nem kellene szünetet tartaniuk, és egyből ugorhatnának a Vrainsre, ami addigra már készen állt volna a publikálásra és a sugárzásra. De nem így történt, így most a stáb kénytelen megfeszített tempóban dolgozni, hogy egy hónap múlva úgy vághassunk neki az új Yu-Gi-Oh! Vrainsnek, mintha mi se történt volna.

Sok minden kimaradt ebből az összefoglalóból, ebben biztos vagyok, de az tény, hogy én jól szórakoztam az elmúlt három évben. A készítők ezúttal megpróbáltak valami újdonsággal előrukkolni, ami sikerült is nekik, de végső soron kiderült, hogy túlvállalták magukat a négy főszereplővel, négy Yu-Gi-Oh! girllel, négy világgal, az összes eddig megjelent idézési metódussal, és még biztosan lehetne sorolni, hogy mi mindent szerettek volna beletunkolni az ARC-V-ba, hogy minden idők legjobb Yu-Gi-Oh! sorozata legyen. Sokat markoltak, keveset fogtak végül, és elhúzták a nótájukat. Legalábbis minden jel erre utal, és a cselekmény kezelésének ismeretében csakis erre tudok következtetni.
Ígéretesnek indult, úgyhogy nagyon sajnálom az ARC-V-ot, mert az animeipar és a Konami áldozatának és kísérleti patkányának tekintem, de még egyszer: a konstans, időről-időre előkerülő hibái ellenére nagyon élveztem, és ajánlani tudom mindenkinek nyugodt szívvel, ha másra nem, egyszeri megnézésre vagy netalán tán a nosztalgia kedvéért.
Sounga  2017-04-02 16:44 
Avatar
Amúgy szerintem nem tervezték egyáltalán hosszabbra, hanem megvolt a konkrét keret/időperiódus, ami adott volt a sorozat számára. A "lezáratlan szálak" pedig a rossz írásnak tudhatók be. A Vrains ugyanakkor különleges helyzetben van az által, hogy nem április elején-közepe táján indul, ami pedig azt a feltételezést engedi felvetni, hogy mindenféle viszonyítási alaptól függetlenül, bizonytalanul hosszúra tervezik, vagyis inkább engedik nekik csinálni. Ha az Arc-V eredetileg hosszabb lett volna, akkor nyugodtan csinálhattak volna még pár részt, ahelyett, hogy "indokolatlanul" kimarad 1 hónap. De így letelt a keret, a Vrainst pedig a többi szezonos animétől, és kvázi az aktuális szezontól függetlenítve májusban kezdik. Talán olyan szerződést kötöttek, ami tágabb futási időt enged meg. Persze ez csak 1 "hülye" spekuláció, 3 év múlva ilyenkor okosabbak leszünk :D.


Btw, még mindig nem néztem meg az utolsó rész(eke)t. És semmi nem is késztet rá. Talán majd egyszer. Talán... Értékelni meg kb lehetetlen a sorozatot.
warwolf107  2017-04-05 20:11 
Avatar
Aoi Zaizen VR-formája

Szerintem pedig egyre bizonyosabb, hogy az ARC-V-ot hosszabbra tervezték. Már csak azért is, mert már április közepe van, és még mindig nem lehet tudni, mikor kezdődik pontosan a Vrains. Plusz utaltak rá, hogy ez az időpont változhat. Szinte biztos, hogy lesznek még késések.
Sounga  2017-04-12 17:43 
Avatar
Nah, már ha US-en befejezték, megnéztem az utolsó részt. Ez annyira rossz volt, hogy még az életkedvem is elment. jó, ez leginkább a dagadék féregnek köszönhető. fasznak kellett mindenkit visszahozni...Mármint, mint rész egész jó volt, de mint finálé, pocsék és semmilyen.
Csak 2 kérdésem van: 1.Hogy lett Reirából csecsemő? O.o 2.Ugye más is úgy gondolja, hogy Reijinek lett volna még valami a tarsolyában?
warwolf107  2017-04-18 19:48 
Avatar
Mondom, hogy hosszabbra tervezték.
Nem emlékszem, hogy mikor magyarázták meg, őszintén szólva, hogy miért pont csecsemő lett belőle.

Elkaszálták az ARC-V-ot, mert a trollok, akiknek nem tetszett a sorozat alakulása, lehúzták az epizódokat. Nekem ez a véleményem :/
Sounga  2017-04-18 20:32