Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Oldallal kapcsolatos dolgok / Hírek / [2017-11-19] Rise of Champion: All Stars - A Legjobbak Háborúja!

Avatar
Én előterjeszteném hogy váltsunk a ygopro link verziójára, ami már megjelent, bétában van de elég stabil és én még nem tapasztaltam hibát, és illene a szabályok szerint játszani ha már értelmes versenyt akarunk. YGOPro discordján letölthető de itt egy közvetlen link is: https://mega.nz/#!Cc8CjRQR!kA4vmisRfdgGn8KOURWLoASy_DAGcsrjBI5jUX3DUko
Penguinvader  2017-11-23 16:08 
Avatar
Támogatom a kezdeményezést. Magam is használom már a béta klienst és kifogástalanul működik az új metódussal.
RedStar  2017-11-23 16:33 
Avatar
Aki nem támogatja az is írjon, hogy lássuk van-e ilyen.
CsiguszUr  2017-11-23 17:36 
Avatar
Nekem kb 20 gameből egyszer lefagy, de én is szívesen játszanék a link verzióval.
Amennyiben átváltunk linkre, úgy jó lenne pár nappal kitolni a jelentkezési határidőt.
Fede  2017-11-23 18:09 
Avatar
Amíg a normális pro-ba nem kerülnek bele a Linkek, addig nem használjuk.
warwolf107  2017-11-23 20:33 
Avatar
Pedig haladni kéne a korral. Lassan már fél éve más szabályok vannak. A tiltólista is ahhoz a szabályhoz igazodik, nem pedig a sima ygopro-hoz. Ha már a legaktívabb jó játékosok is váltani akarnak, akkor nem értem mi a gond. A felület is ugyanaz, nem mondható, hogy be kell tanulni a program használatát. Arra sincs garancia, hogy a sima ygopro-ba be fognak kerülni. A RoC amúgy is egy ilyen lezáró verseny féleség. A következő versenyre bőven ki lehetne próbálni a linkes programot. Vagy örökké így akartok játszani?

(20 game-ből egyszer a sima ygopro is lefagy több embernél.)

(Félreértés ne essék. Nem bántás vagy fikázás miatt írtam.)
CsiguszUr  2017-11-23 21:44 
Avatar
Ha már valaki várt fél évet, még egy kis idő már meg se kottyan.
Arra sincs garancia, hogy én egyáltalán akarok Linkes versenyeket rendezni. (Az pedig fix, hogy a sima pro-ba be fognak kerülni, mint minden mechanizmus, miután simára csiszolták.)
A jelentkezési határidő hosszabb (volt), mint a normál egy hét. Ha annyira akartatok volna Linkezni, már a verseny kiírásakor mondjátok, nem pedig az utolsó napokban van megemlítve, hogy "amúgy...".
Annyit tudok ígérni, hogy ha a verseny nyertese majd azt kívánja, akkor a következő Linkes lesz. Legyen ez a motiváció. (És így a RoC tényleg egy lezáró verseny lesz - a nem-Linkes korszakot zárja le.)
warwolf107  2017-11-24 06:20 
Avatar
olyan versenyt rendezel amilyet akarsz, csak ha a közvéleményt nem követed ne lepődj meg ha alacsony a lelkesedés
Penguinvader  2017-11-24 15:06 
Avatar
Már korábban is lett említve hogy jó lenne link summonal versenyezni, ez még a béta előtt volt, mostmár van az is. Jelentkezési idő meg egyáltalán nem kell több, sztem elég kemények vagyunk és vágjuk a metát.
Nehogy tüntetőleg elfelejtsek jelentkezni és másokat is buzdítani erre.
RedStar  2017-11-24 15:28 
Avatar
Nem akarok másoknak megfelelni azért, hogy szeressenek vagy "jól menjenek a dolgok". Én nem így csinálom. Megteheted azt, hogy teljesíted azokat a dolgokat, amikre mások vágynak, de mit ér mindaz, ha nem önmagad adod?
RS, nem kell észben tartanom. Őszintén nem érdekel. Persze elmondhatod azt, hogy az tenne jó Játékmesterré, de ez csak egy idea.
Tégy úgy. Hadd segítsek azzal, hogy felvázolom a lehetséges kimeneteleket:
- Nem jelentkezel, viszont nélküled lesz elég jelentkező, és lezajlik a verseny. Végső soron magaddal toltál ki.
- Nem jelentkezel, és sikerül másokat is meggyőznöd erre, elérve, hogy törlésre kerüljön a verseny. Januárban hirdetem a következőt. Tulajdonképpen rád nézve ebből is kizárólag negatív származék jön. Gondolhatod azt, hogy hú de kicsesztél velem, viszont nekem mindegy. Csak kapnék egy hónap pihit.
Azonban, ha hozzájárulsz a verseny valahára való megtörténéséhez, akkor megnyerheted, és teljesülhet mindőtök vágya: a Linkek. De még ha nem is te nyersz, nagy valószínűséggel mindenki azt kívánná. Magyarán csak pozitív hozománya van.
Hozd meg azt a döntést, amit a legkielégítőbbnek tartasz számodra.
warwolf107  2017-11-24 16:51 
Avatar
Tehát aki a mostani hivatalos szabályokkal szeretne végre játszani, nem pedig az elavult szabályokkal, annak meg kell nyernie a versenyt, mert war nem akar a ygopro másik verziójára váltani. Az emberek nem tudnak a hivatalos szabályok szerint versenyezni már lassan fél éve, pedig már szinte minden a Linkek körül forog. Am mit csinálnál, ha verseny közben bejönnének az új szabályok, a régi pedig törlésre kerülne? Az a verseny is törlésre kerülne? Mert ha csak 1 extrás lapot lehetne a verseny közepétől specelni az elég kellemetlen lenne. A többi változásról nem is beszélve.

Továbbra sem vagyok ellened, csak nem értem egyes döntéseidet. Ott a másik ygopro program, aminek a kezelését sem kell újra megtanulni. A váltással a te munkád sem lenne nehezebb, a játékosok pedig elégedettebbek lennénk. Biztos vagyok benne, hogy elfogadják, ha ez a verseny még a régi szabályok szerint zajlana, de a verseny után ideje lenne már az új szabályok szerint játszani.

Emlékeztető: "Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!"

(Az apróbetűs keménykedéseket meg jó lenne ha mindenki mellőzné. Csak értelmetlen feszültséget generál.)
CsiguszUr  2017-11-24 18:26 
Avatar
Csigusz kérésere mellőzöm a BB kódokat.
Kedves Warci! Fogalmam sincs h attól lennél-e jobb játékmester h változtattsz vagy sem. Sőt nem is veled akarok kitolni h pihit kapj. Ha komolyan vennéd negatívan élnéd meg ezt a dolgot mind1 mi a kimenetele mert ha nem te vezeted be a linket, ha "nélkülem" lesz bevezetve a link, az nem lesz jó. De indulok a versenyen és negnevezem magam minden nagyképüség nélkül azon győzelemre esélyes játékosok közt kik élni fognak a jutalommal és kövi versenyre linket kérnek. Azt akarod h ráderöltessük a változtatást? Milyen szájízzel fog folyni tovább minden ha ilyen eszközökhöz kell nyúlni azért h a már fél éve aktuális szabályokkal játszhassunk? Lehet h g*ci vagyok és abból is a legalja de jót akarok. Igen, magamnak mert egy önző ember vagyok, és azoknak akik osztják e nézetet.
RedStar  2017-11-24 21:03 
Avatar
Ricsi, Fede, RS köszönjük a részvételt.
warwolf107  2017-11-27 21:26 
Avatar
Lemaradtam egy jó kis vitáról. :'(
Alexis  2017-12-03 19:07