Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Super Polymerization

Super Polymerization


Szuper Polimerizáció

Dobj el 1 kártyát; Fúziósan Idézz meg 1 Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból, Fúziós Anyagként felhasználva a szörnyeket bármelyik térfélről. Kártyákat és hatásokat nem lehet aktiválni válaszul e kártya aktiválására.

Tovább a kártya adataihoz

Oldallal kapcsolatos dolgok / Wiki / Super Polymerization

Avatar
akor ez a lap tiltott vagy nem tiltott?
ZTE  2018-06-01 22:39 
Avatar
TCG-ben tiltott, OCG-ben korlátozott
nachu  2018-06-01 22:55 
Avatar
Ezt nem teljesen értettem soha.. Ha meg akarom idézni pl. Elemi Hős Lángszárnyút, de nekem csak Agyagember áll rendelkezésre az ellenfél térfelén pedig ott van mondjuk a Sötétvarázsló akkor így megindézhetem?! Vagy pedig ugyanúgy kell Burstinatrix és Avian, csak az ellenfelem valahogy átvette az irányítást Burstinatrix-en és így felhasználhatom az ő térfeléről?
nagylaci  2018-09-12 13:44 
Avatar
"Elemental HERO Flame Wingman" leírásában megtalálható, hogy Avian és Burstinatrix kell a megidézéséhez, szóval nem értem hogy merülhet fel egyáltalán az a kérdés, hogy Agyagemberrel és Sötét Varázslóval meg tudod-e idézni ennek a lapnak a segítségével. Fúziós Anyagként csak a lapon megtalálható (kritériumoknak megfelelő) szörnyeket lehet használni.

Bármelyik térfélről felhasználhatod a fúziós szörnyhöz szükséges szörnyeket. Nem számít. hogy kié a lap. Az a lényeg, hogy a mezőn legyen. Sőt, akkor is meg tudod idézni, ha mindkét lap az ellenfelednél van.
CsiguszUr  2018-09-12 22:43 
Avatar
Lehetséges, hogy az ellenfeled paklija is Elemental Hero deck (olyan régimódi fajta) vagy éppen csak bent van neki ez a két szörny/a két szörny valamelyike a deckjében.
nachu  2018-09-14 19:33