Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Oldallal kapcsolatos dolgok / Hírek / [2018-10-15] Megszűnik az oldal.

Avatar
ohh nagyon sajnálom :/ Kár,hogy megszünik...Mindenesetre sok sikert
narancs1993  2018-10-15 23:18 
Avatar
Sajnos ez van.. amikor szólt a chaten csigi, hogy a következő hírig ne küldjünk be cikket sejtettem hogy ez lesz. Előre látható volt már egy ideje, hogy megszűnik az oldal. Én speciál nagyon sajnálom, hogy megszűnik, elég szar érzés volt erre kelni, de tény, hogy érdeklődő, tárhely, pénz és időhiány mellett nem sok mindent lehetett kezdeni a helyzettel. Nekem nagyon sokat jelentett ez a kb két év amíg az oldalnál párbajoztam, nagyon hiányozni fog ez a remek oldal. Bele sem merek gondolni, hogy a régebbi tagok mit érezhetnek... Én mindenképp csatlakozom a discord szerverhez. Egy szó mint száz, köszönöm szépen a munkátok és hogy eddig kitartottatok. Soksikert mindenkinek a továbbiakban.
nachu  2018-10-16 15:04 
Avatar
Jó néhány éve tagja vagyok az oldalnak, egyszerűen most sem bírom teljesen felfogni, hogy eljött ez a helyzet. Mikor Csigusz közölte chaten, hogy majd ki fog tenni egy hírt, már akkor rossz érzés fogott el, ami be is igazolódott, de várható volt. Nem akarom másodjára is leírni mint Nachu, egyetértek vele, ez tény. Személy szerint én is nagyon sajnálom, hogy erre a sorsra jutott az oldal, nem gondoltam volna, hogy egyszer ennek is vége szakad. Sokat jelent az itt eltöltött évek, a szerzett emlékek, még ha nem is voltam kiemelkedő játékos jól éreztem magam, sokan támogattatok, segítettetek hogy fejlődjek.:) Köszönetet mondok a munkátokért, kitartásotokért, igazából mindenért.:) Sok sikert mindenkinek.

Ui.: Azért remélem a csapat együtt marad.
Ruis  2018-10-16 18:27 
Avatar
Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire örülök, hogy itt lehettem és találkozhattam veletek. Az utóbbi jó pár hónapban valósággal köddé váltam, ennek oka az a rengetegszer hibáztatott rút és kegyetlen mindennapi élet, amiben modern rabszolgaként vagyok kénytelen sínylődni. Remélhetőleg egy nap ez majd másként lesz.

Nagyszerű érzés volt szót váltani, beszélgetni, társalogni, viccelődni, játszani és minden mást veletek. Egy időben a családomat is ez az oldal és az itt aktívkodó emberek jelentették. De komolyan. Fáj a szívem, hogy hosszú hónapok után erre tértem vissza. De ahogy a közhely is szól: egyszer minden véget ér.

Köszönöm az oldalnak és annak készítőinek, hogy itt lehettem, ismerkedhettem, alkothattam, publikálhattam kevésbé saját, és javarészt lefordított cikkeket. Köszönöm azoknak, akikkel valaha párbajozhattam, akikkel vitatkoztam, akikkel viccelődtem, akikkel mélyenszántó gondolatcsokrokat oszthattam meg oda s vissza.

Legelső ittlétemkor elvarázsolt az oldal mind külsejében, mind tartalmában. És ez a varázs megmaradt azóta is; valahányszor ellátogattam ide, egy másik világban éreztem magam, benne olyan emberekkel, akiket összeköt a játék, az anime, vagy tulajdonképpen bármi. Egy élmény volt. Komolyan.

Látom, nyílt Discord szerver. Amint kitapasztalom, mi is ez, valószínűséggel csatlakozom én is, és ellátogatok időnként. Összejött itt azért egy kis csapat, amit kár volna szétszéledni hagyni.

Minden jót a legközelebbi találkozásig!
Sounga  2018-10-16 19:49 
Avatar
Nagyon örültem, mikor rátaláltam erre az oldalra. Nektek köszönhetően kezdtem el játszani. Köszönöm, hogy tagja lehettem ennek a közösségnek ;)
darkmessiah  2018-10-18 08:21 
Avatar
ez nagyon rossz hír
szabi08  2018-10-29 19:43 
Avatar
kár hogy megszűnik. az jó lenne ha tehetnénk valamit ellene, de nem tudunk semmit sem tenni
szabi08  2018-10-29 19:45