Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Weboldal indulása!

01
JAN

Weboldal indulása!

Sziasztok!

Örömmel közöljük veletek, hogy végre elindult weblapunk, mely a Yu-Gi-Oh! kártyajátékkal és animével/mangával foglalkozik! Magyarországon ehhez hasonló weboldal még nem létezik, így hát úgy döntöttünk létrehozzuk mi!
Az oldal kezdetleges stádiumban van, ebből adódóan rengeteg új, egyben hasznos funkció és szolgáltatás lesz elérhető a közeljövőben!

A wikiben megtalálható az eddig kiadott összes kártyalap, és azok minden információja. Ezek 50% már magyar nyelvre le is van fordítva és dolgozunk a maradék 50% fordításán is. Amennyiben olyan lap adatlapjára tévedsz ahol nem található fordítás, lefordíthatod és beküldheted nekünk ezzel is segítve társaidat, valamint kérelmezheted annak fordítását ha nem vagy jártas az angol nyelvben.

Lehetőséged van összeállítani saját paklidat, melyet megoszthatsz a többiekkel, kibeszélhetitek magatokat a fórumon, új kártya megjelenésekor beküldheted azt a rendszerünkbe ha mi még nem előztünk meg, írhatsz és közzéteheted saját cikkeidet, melyekből mindenki más is tanulhat! A későbbiekben biztosítani fogunk egy felületet nektek, melyen könnyedén tudjátok árulni/cserélni a felesleges kártyáitokat, valamint elkészítjük a weblap mobil változatát is hogy mindig képben legyél!

A Játékszabályzat letölthető a fejlécben található ikonra kattintva! Sajnos még nem volt időnk teljesen elkészíteni, de pár napon belül feltöltjük a teljes változatot, melyet ugyan ott lehet majd letölteni. Erről értesíteni fogunk mindenkit a facebook oldalunkon.

Iratkozzatok fel facebook oldalunkra, hogy ha történik valami, tudjunk értesíteni titeket! Ami pedig a legfontosabb, hogy szóljatok ismerőseiteknek, akiket szintén érdekel a téma!

Amennyiben működési hibát észlelsz, küld be nekünk a hibajelentés menüpontban! Köszönjük!

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!