Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Újabb fejlesztés!

25
JAN

Újabb fejlesztés!

Sziasztok!

A wikiben való hatékonyabb keresés érdekében bal oldalt megjelenik majd egy új panel, miután listázásra került a keresési eredmény. A lap nevén tartva a kurzort ebbe a panelbe betöltődik annak képe és magyar leírása (amennyiben nincs hozzá magyar fordítás, az angol jelenik meg). A panel folyamatosan szem előtt lesz, de akit ez zavar, a fejlécében jobb oldalt látható "tű" ikonra kattintva rögzíteni lehet. Ez arra is jó, hogy kis monitor esetén is el lehessen olvasni a kilógó leírást.

Ha esetleg nem működne rendesen, vagy nem látható a "tű" ikon stb, nyomkodjátok az F5-öt, vagy CTRL+F5-öt, hogy észlelje a böngésző a változásokat.

Fordításokkal kapcsolatban:

Az oldal indulása óta 3 014 db engedélyezett fordítás érkezett be! Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenki segítségét! 1 722 db lap van, melyek leírásához még nem érkezett fordítás (5 853 db lapból). Továbbra is várjuk a segítségeteket, hogy mielőbb rögzítve legyenek ezekhez is magyar fordítások. A kereső segítségével listázni lehet azokat a lapokat, melyek fordításra várak. Ezen linkekre kattintva meg is tekinthetitek: Szörny lapok, Varázs lapok, Csapda lapok.
Továbbra is fontos, hogy aki még nem tette, fordítás előtt olvassa el a Fordítási segédletet, és az alapján kezdjen neki a fordításnak, ellenkező esetben elutasításra kerülnek.

Amennyiben hibát találtok a fejlesztéssel kapcsolatban (F5 nyomkodás után is!), jelezzétek nekem valamilyen formában. Köszönöm!

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!