Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Rise of Champion 6, azaz A Bajnok Felemelkedése!

25
MÁJ

Rise of Champion 6, azaz A Bajnok Felemelkedése!

Sziasztok!

Hosszú idő telt el a legutóbbi Rise of Champion óta, így most újra elérkezett az alkalom, hogy kiderüljön ki a legjobb párbajozó! Most sem lesznek variálva a szabályok, így ami a paklikat illeti, csak az alapoknak kell megfelelniük. Tehát, olyan paklival lehet csak jelentkezni, mely megfelel az alábbi feltételeknek:
Egyéb megkötés nincs, akár a hivatalosan megjelent struktúrált paklik valamelyikével is lehet indulni amennyiben megfelelnek az elvárásoknak.

Csak akkor jelentkezhetsz, ha szerepel a neved a verseny toplistán! Tehát, ha nem vagy rajta, nem vehetsz részt a versenyen, ne jelentkezz!

Jelentkezni, valamint a versenyen használni kívánt pakli leadását a Verseny menüpontban lehet megtenni! Mielőtt ezt megtennétek, a pakli összeállításakor a megengedett lapoknál a "TCG"-t, a tiltólistánál pedig a "Figyelembe vesz - TCG Advanced (Korszerűsített)" opciót jelöljétek be és így állítsátok azt össze! Természetesen privát paklit készítsetek, hogy mások ne láthassák. Nem kell aggódni, a játékban nem kell újra összeállítani a paklit, csak le kell tölteni az oldalról, egy kattintás az egész :) Fontos még, ha esetleg egy olyan lapot nem enged a rendszer betenni, ami megfelel a tiltólistának, akkor szóljatok és frissítem az OCG/TCG státuszát. (erre ugyan kicsi az esély, de emberek vagyunk mi is, előfordul, hogy elsiklottunk valami felett)

A jelentkezési határidő: 2018-06-01 20:00:00
A verseny kezdete: 2018-06-01 21:00:00

Nyeremény / Jutalom:

 • Az ITT leírtak alapján Párbaj Pontokat kapnak a résztvevők.
 • Az első helyezett megválaszthatja a következő verseny témáját/szabályait.
 • Továbbá az első 4 helyezést elérő játékos egy megkülönböztető jelölést fog kapni a neve elé, mely az egész oldalon látható lesz.
 • Végül, az első 3 helyezést elért párbajozó oklevelet kap ez elért eredményeiért.

Párosítás:

 • Maximum 8 résztvevő vehet részt a versenyen! Ez azt jelenti, hogy amennyiben 8-nál több jelentkező lesz, a verseny kezdete előtt kiléptetünk annyi játékost (a ranglista végétől kezdve), míg 8 nem lesz a létszám. Ebben az esetben Single Elimination párosítású, azaz kieséses versenyt fogunk lebonyolítani.
 • Ha ennél kevesebb jelentkező lesz, akkor pedig a szokásos Swiss struktúra szerint zajlik majd, azaz pontozva lesz mindenki teljesítménye és így juthat közelebb a győzelemhez. Tehát aki az első fordulóban veszít, a többiben még javíthat a helyzetén, akár még nyerhet is :) Az így rangsorolt első 4 játékos ezután részt vesz egy Single Elimination párosítású játékban, melyben kieséssel fog eldőlni, hogy ki a legjobb! Továbbá az Elődöntőben veszített játékosok szintén összecsapnak, hogy kiderüljön ki legyen a 3. és 4. helyezett. Így a verseny végén megállapítható lesz a top 4 játékos!

Tudnivalók/Játék menete:

 • A játékot a YGOPro-ban kell lebonyolítani. Ennek használatáról ITT olvashatsz.
 • Természetesen egy Meccset kell lejátszani, azaz 3 párbajt. Aki legalább kettőt nyer, az nyeri a meccset! Ebben az esetben a harmadikat nem kell lejátszani, hisz nem dönt semmiről.
 • Az érintett feleknek fel kell venniük egymással a kapcsolatot privát üzenetben, ahol megbeszélnek egy időpontot, hogy mikor tudják lejátszani a meccset, továbbá, hogy milyen játékos néven/szobanéven és melyik szerveren valamint ki hozza létre a szobát! Amennyiben lehetséges a kavarodás elkerülése érdekében a YGOPRO (Europe) szerveren játsszatok azzal a névvel, mellyel regisztráltatok az oldalra is!
 • A meccs minden párbaja után mindkét fél elmenti a játszmát és a VERSENY menüpontban feltölti a visszajátszásokat az eredményekkel együtt (ezt a fájlt a játék könyvtárán belül a replay mappában találjátok). A visszajátszások mentésekor olyan nevet adjatok meg, amiből tudni fogjátok, hogy az hányadik párbaj volt a háromból, mivel feltöltéskor szükség lesz rá! Ha egy páros egyik fele sem küld be semmit, az a páros veszít.
 • Amennyiben egy adott páros nem tud időpontot egyeztetni, mert a másik fél nem reagál a levére, vagy nem tudnak mindkettejüknek megfelelő időpontot lefixálni, értesítse az egyik játékos Lerajie-t privát üzenetben még a forduló lejárta előtt 10 perccel (korábban ne írjon senki ezzel kapcsolatban, mert még bármi változhat a határidőig). Amennyiben erre nem kerül sor, és ebből adódóan eredmények sincsenek feltöltve, az adott páros mindkét játékosa veszít.
 • Amennyiben az egyik fél nem jelenik meg a megbeszélt időpontban és/vagy az azt követő 10 percen belül, a megjelent fél készítsen egy képernyőképet, melyen szerepelnie kell az általa létrehozott szobának, valamint az időpontnak. Ekkor a megjelent fél nyeri a meccset amennyiben a későbbiekben sem sikerül újabb időpontot egyeztetni. Ha mindkét fél küld egy ilyen képet, figyelmetlenségből nem találták a másikat a listában, így mind a ketten veszítenek, ha nem tudnak újabb időpontot összehozni és lejátszani a meccset a határidőn belül! Tehát legyetek körültekintőek!
 • Minden fordulóra 2 napotok van (az időpontok ki lesznek mindig írva). Amennyiben a határidő előtt beérkezik az összes visszajátszás, a következő forduló azonnal kezdődik, nem várjuk meg a 2 nap leteltét! [természetesen ha megoldható, intézzétek úgy, hogy minél előbb meglegyen a meccs végeredménye, hogy ne tartson hetekig a verseny :)]

Szankciók:


 • Az olyan jelentkezőket, kik 3 napja nem jártak az oldalon a verseny indítása előtti 5. perctől számítva, kiléptetjük a játékból.
 • Amennyiben valakinek kétszer is el kell utasítani a jelentkezését a feltételeknek eleget nem tevő paklija miatt, harmadszori jelentkezésnél a pakli átnézése nélkül kiléptetjük az illetőt!
 • Ha valaki nem azzal a paklival játszik, mint amivel jelentkezett, 3 vagy kevesebb lap eltérés esetén figyelmeztetéssel és a forduló elvesztésével jutalmazzuk, ennél nagyobb eltérés esetén pedig kizárással. Ha másodjára is figyelmeztetni kell, azonnali kizárást kap az illető. (éppen ezért a játék megkezdése előtt érdemes letölteni az oldalról újra a paklit)
 • Azokat a játékosokat, kik nem tartják be a verseny alatt annak feltételeit, először figyelmeztetéssel, valamint a forduló elvesztésével, másodszor pedig kizárással jutalmazzuk. (gyakori eset a Mellék Pakli helytelen használata)
 • Az előbbiből következik, hogy a paklinak a Mellék Pakli használata után is meg kell felelnie a versenyre vonatkozó jelentkezési feltételeknek.
 • A játékszabályzat kimondja, hogy a mellék paklit, csak a párbajok között lehet használni. Ebből adódóan nem megengedett már az első párbaj előtt felhasználni annak tartalmát. Ha mégis így történik, figyelmeztetésben részesül az illető, másodjára viszont kizárást kap.
 • Azok a párbajozók, akik 2 napja nem jártak az oldalon, és/vagy nem vették fel a kapcsolatot az ellenfelükkel, és/vagy miattuk áll a verseny, kizárást kapnak.
 • Helytelen eredmények feltöltése esetében szintén kizárjuk az illetőt a versenyből.
 • Amennyiben nem sikerül időpontot egyeztetnie egy párosnak, mindketten veszíteni fogják az adott fordulót.
 • Ha sikerült időpontot egyeztetnie egy párosnak, ám az egyik fél nem jelentkezett és nem tudnak új időpontot egyeztetni, a megjelent játékos nyer, ellenfele pedig vesztést kap.
 • Amennyiben kiderül, hogy egy játékos úgy jelentkezett a versenyre, hogy a játék kliens sincs még letöltve, valamint használni sem tudja azt, azonnal ki lesz tiltva.


A verseny meghirdetését követő két napon belüli változtatás jogát fenntartjuk!

Kommentek

Avatar
Véget ért a verseny, és megszületett az új Bajnok, RedStar! Gratulálunk neki!! :)

És ahogy a hagyomány tartja... :D 2018-06-01 -- 2018-06-07 :)
Avatar
Véget ért a verseny, és megszületett az új Bajnok, RedStar! Gratulálunk neki!! :)

És ahogy a hagyomány tartja... :D 2018-06-01 -- 2018-06-07 :)
Avatar
Köszi Red :D
Avatar
Felhívnám minden jelentkező figyelmét hogy ebben a percben frissítettem a teljes adatbázist az utolsó megjelent huncut lapig, az új tiltóval bezárólag. Béka mester nincs, astrograph se jön többet le a kezetekből és nem fogtok egykönnyen FTK-zni se Master Diamondal :P. Mindenki nézze meg a pakliját h megfelel-e a tiltónak, bár a rendszer úgyis kidobja ha nem (ez leginkább arra a marék emberre vonatkozik aki már jelentkezett). Van lair és sky striker, szóval bátran játszhatjátok a TCG metát, mindent bele ;)

Szerk: Ha bármi hibát találtok jelezzétek, 2 nap alatt pörgettem át lárszáz lapot, néha én is hibázok. Néha.
Avatar
Felhívnám minden jelentkező figyelmét hogy ebben a percben frissítettem a teljes adatbázist az utolsó megjelent huncut lapig, az új tiltóval bezárólag. Béka mester nincs, astrograph se jön többet le a kezetekből és nem fogtok egykönnyen FTK-zni se Master Diamondal :P. Mindenki nézze meg a pakliját h megfelel-e a tiltónak, bár a rendszer úgyis kidobja ha nem (ez leginkább arra a marék emberre vonatkozik aki már jelentkezett). Van lair és sky striker, szóval bátran játszhatjátok a TCG metát, mindent bele ;)

Szerk: Ha bármi hibát találtok jelezzétek, 2 nap alatt pörgettem át lárszáz lapot, néha én is hibázok. Néha.