Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Megszűnik az oldal.

15
OKT

Megszűnik az oldal.

Sziasztok srácok!

Sajnos szomorú hírt kell közölnöm veletek, bár a hír címéből már minden kiderült. Mint az biztosan feltűnt már többeteknek is, felhasználói oldalról érdeklődés valamint admin oldalról időhiány miatt az oldal nem igazán szuperált az utóbbi időkben. Mindennek tetejében túlléptük a webtárhely keretet is, így nagyobb csomagra kellene áttérni, ami nyilván több pénzbe is kerülne, én pedig nem kívánok többet az oldalra áldozni, mert úgy látom nincs értelme. Köszönöm mindenkinek az elmúlt majdnem 5 év támogatását és munkáját, hálás vagyok érte! :)

Különösen köszönöm azoknak az embereknek, akik a kezdetek óta idejüket és energiájukat nem kímélve rengeteget dolgoztak, hogy ennyi cikk és kártyalap fordítás legyen az oldalon! :) Sajnálom, hogy így alakult, viszont ez ne szegje kedveteket a játéktól, nyomjátok tovább és Párbajra Fel! Minden jót nektek!

Kommentek

Avatar
kár hogy megszűnik. az jó lenne ha tehetnénk valamit ellene, de nem tudunk semmit sem tenni
Avatar
ez nagyon rossz hír
Avatar
Nagyon örültem, mikor rátaláltam erre az oldalra. Nektek köszönhetően kezdtem el játszani. Köszönöm, hogy tagja lehettem ennek a közösségnek ;)
Avatar
Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire örülök, hogy itt lehettem és találkozhattam veletek. Az utóbbi jó pár hónapban valósággal köddé váltam, ennek oka az a rengetegszer hibáztatott rút és kegyetlen mindennapi élet, amiben modern rabszolgaként vagyok kénytelen sínylődni. Remélhetőleg egy nap ez majd másként lesz.

Nagyszerű érzés volt szót váltani, beszélgetni, társalogni, viccelődni, játszani és minden mást veletek. Egy időben a családomat is ez az oldal és az itt aktívkodó emberek jelentették. De komolyan. Fáj a szívem, hogy hosszú hónapok után erre tértem vissza. De ahogy a közhely is szól: egyszer minden véget ér.

Köszönöm az oldalnak és annak készítőinek, hogy itt lehettem, ismerkedhettem, alkothattam, publikálhattam kevésbé saját, és javarészt lefordított cikkeket. Köszönöm azoknak, akikkel valaha párbajozhattam, akikkel vitatkoztam, akikkel viccelődtem, akikkel mélyenszántó gondolatcsokrokat oszthattam meg oda s vissza.

Legelső ittlétemkor elvarázsolt az oldal mind külsejében, mind tartalmában. És ez a varázs megmaradt azóta is; valahányszor ellátogattam ide, egy másik világban éreztem magam, benne olyan emberekkel, akiket összeköt a játék, az anime, vagy tulajdonképpen bármi. Egy élmény volt. Komolyan.

Látom, nyílt Discord szerver. Amint kitapasztalom, mi is ez, valószínűséggel csatlakozom én is, és ellátogatok időnként. Összejött itt azért egy kis csapat, amit kár volna szétszéledni hagyni.

Minden jót a legközelebbi találkozásig!
Avatar
Jó néhány éve tagja vagyok az oldalnak, egyszerűen most sem bírom teljesen felfogni, hogy eljött ez a helyzet. Mikor Csigusz közölte chaten, hogy majd ki fog tenni egy hírt, már akkor rossz érzés fogott el, ami be is igazolódott, de várható volt. Nem akarom másodjára is leírni mint Nachu, egyetértek vele, ez tény. Személy szerint én is nagyon sajnálom, hogy erre a sorsra jutott az oldal, nem gondoltam volna, hogy egyszer ennek is vége szakad. Sokat jelent az itt eltöltött évek, a szerzett emlékek, még ha nem is voltam kiemelkedő játékos jól éreztem magam, sokan támogattatok, segítettetek hogy fejlődjek.:) Köszönetet mondok a munkátokért, kitartásotokért, igazából mindenért.:) Sok sikert mindenkinek.

Ui.: Azért remélem a csapat együtt marad.
1 - 5 | 6 - 7