Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Tanár-Diák program!

25
MÁJ

Tanár-Diák program!

Sziasztok!

Felvetődött egy javaslat, miszerint érdemes volna Tanárokat biztosítanunk az új játékosok számára, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak belekezdeni a játékba. E Tanárokat szabadon választhatná ki bárki, akinek szüksége volna segítségre. Ezt követően írásban vagy akár egyéb módszerrel felvennék egymással a kapcsolatot és mint a való életben, itt is a Tanárok tanítanák és segítenék a "Diákokat" amikor csak idejük van rá. A Diák bármikor írhatna a saját Tanárának, aki válaszolna és segítene neki a legjobb tudása szerint. Egy Tanár bármennyi diákkal foglalkozhat (legalább hárommal kell), ő maga döntheti el szabadidejétől függően, ám nem utasíthatna vissza egy jelentkezőt sem, csak ha már nem tudna több tanítvánnyal foglalkozni.

Ez rendszerszinten úgy működne, hogy minden alkalmasnak tartott Tanár kapna egy Sensei (Tanár) rangot, kik egy külön menüpontban lennének listázva a saját bemutatkozó szövegükkel és a tanítványaik számával/listájával. Az újonnan regisztrált tagok tájékoztatva lennének erről a lehetőségről és választhatnának maguknak Sensei-t attól függően, hogy ki a szimpatikus számukra. Minden Sensei max egy hónapig venné szárnyai alá a Diákjait. Ezen idő leteltével a diák értékelhetné tanára teljesítményét, mely segíthet az újaknak kiválasztani a számukra megfelelő Senseit.

Ez egyelőre csak tervben van. Kíváncsiak lennénk, hogy lenne-e igény erre. Amennyiben támogatod az ötletet, kommentben jelezd felénk (ide a hír alá), hogy részt vennél-e ebben a programban akár Tanárként, akár diákként. Köszönjük!

Kommentek

Avatar
war, már rá 1-2 hónapra mondtam, hogy mégsem leszek az, mert még nekem is sokat kell tanulnom. :P
Avatar
ez jó :)
Avatar
No ez is kihalt? D:
Avatar
Nálam a vizsga abból áll majd hogy kimásolok 20 oldalt a DN lavender admin examból azt lehet tippmixelni xD
Avatar
Komolyan Lexi...? Csináltál anno egy fórumtémát, hogy miért lesz érdekes téged választani tanárnak, erre most meg azt mondod, hogy diák leszel? XD
1 - 5 | 6 - 10 | ... | 211 - 215 | 216 - 219