Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Fejlesztések!

12
JAN

Fejlesztések!

Sziasztok!

A név fordításokkal kapcsolatos fórumban említett új módszer bevezetésre került.
Ezentúl a magyar kártyaneveknél nem mi bíráljuk el, hogy melyik legyen kitéve a wiki-be, hanem Ti. Ezt pedig úgy tudjátok megtenni, hogy értékelitek a beérkezett neveket pozitív, valamit negatív irányban. Az fog megjelenni az angol név alatt, amelyiknek a legmagasabb az értékelése. Amennyiben több névnek is azonos, véletlenszerűen kerül ki egy. Mint eddig is, a többi beérkezett nevet/fordítás a gémkapocs ikonra kattintva tudjátok betölteni és szavazni rájuk.

Magyar név keresésekor pedig a kereső rákeres az összesre, így biztosan megtaláljátok majd amit szeretnétek (amennyiben rögzítve van rendszerünkben a begépelt kifejezés). A fenti kereső továbbra is csak az angol és japán nevekben keres, így aki magyarban szeretne keresni, az használja a részletes keresőt.

A leírásokat is tudjátok ily módon értékelni, viszont annak a visszajelzésen kívül nincs semmi más szerepe. A leírásoknál továbbra is szigorúan vesszük a pontosságot és a Fordítási Segédlet követését!

Történt még egy kis hibajavítás is: korábban nem mindig működött a fordításbejelentés funkció, tehát ha valaki esetleg használta és nem lett javítva az adott fordítás, kérjük tegye meg újra. Köszönjük!

Amennyiben valami rosszul, vagy nem jelenne meg, nyomkodjátok az F5-öt vagy CTRL+F5-öt (frissítés).

Ha viszont hibát láttok, kérjük jelezzétek felém a hibajelentés menüponton belül, vagy privát üzenet formájában, esetleg kommentbe ehhez a hírhez.

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!