Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Csökkentett mód II. - Jelentkezz februári versenyünkre!

03
FEB

Csökkentett mód II. - Jelentkezz februári versenyünkre!

Jelenztkezz február havi versenyünkre és szerezz Oklevelet, továbbá Párbaj Pontokat!

Fontos frissítés: A Raging Tempest-ben megjelent lapokat lehet használni a versenyen. A versenyre való jelentkezés meg lesz hosszabbítva hétfő estig. A szabályzat utolsó pontja pontosítva lett.

A Csökkentett mód II. elnevezésű versenyünk jelentkezési feltételei/játékszabályai a következőek:
 • A paklinak illeszkednie kell az aktuális TCG tiltólista!
 • A Meccs megkezdése előtt is igénybe lehet venni a Mellék Paklit.
 • Kötelező az eredmények feltöltésekor bejelölni a "Visszajátszások megosztása a felhasználók számára" opciót (ennek elmulasztása szankciót von maga után).
 • Jelentkezéskor nem szabad Extra Paklit készíteni, viszont a meccsek előtt szabadon feltölthető/alakítható a tartalma.

Díjazás: A szokásos oklevelek (az első három helyezettnek), továbbá az új pontrendszerünknek köszönhetően az ITT leírtak alapján a résztvevők (mindenki) Párbaj Pontokat nyerhet!

Jelentkezni, valamint a versenyen használni kívánt pakli leadását a Verseny menüpontban lehet megtenni! Mielőtt ezt megtennétek, a pakli összeállításakor a megengedett lapoknál az "TCG"-t, a tiltólistánál pedig a "Figyelembe vesz - TCG Advanced (Korszerűsített)" opciót jelöljétek be és így állítsátok azt össze! (Nem kell aggódni, a játékban nem kell újra összeállítani a paklit, csak le kell tölteni az oldalról, egy kattintás az egész :))

A jelentkezési határidő: 2017-02-10 21:00 | A verseny kezdete: 2017-02-11 00:01
A jelentkezési határidő: 2017-02-13 21:00 | A verseny kezdete: 2017-02-14 00:01

Tudnivalók/Játék menete:

 • A játékot a YGOPro-ban kell lebonyolítani. Ennek használatáról ITT olvashatsz.
 • Természetesen egy Meccset kell lejátszani, azaz 3 párbajt. Aki legalább kettőt nyer, az nyeri a meccset! Ebben az esetben a harmadikat nem kell lejátszani, hisz nem dönt semmiről.
 • Az érintett feleknek fel kell venniük egymással a kapcsolatot privát üzenetben, ahol megbeszélnek egy időpontot, hogy mikor tudják lejátszani a meccset, továbbá, hogy milyen játékos néven/szobanéven és melyik szerveren valamint ki hozza létre a szobát! Amennyiben lehetséges a kavarodás elkerülése érdekében a YGOPRO (Europe) szerveren játsszatok azzal a névvel, mellyel regisztráltatok az oldalra is!
 • A meccs minden párbaja után mindkét fél elmenti a játszmát és a VERSENY menüpontban feltölti a visszajátszásokat az eredményekkel együtt (ezt a fájlt a játék könyvtárán belül a replay mappában találjátok). A visszajátszások mentésekor olyan nevet adjatok meg, amiből tudni fogjátok, hogy az hányadik párbaj volt a háromból, mivel feltöltéskor szükség lesz rá! Ha egy páros egyik fele sem küld be semmit, az a páros veszít.
 • Amennyiben egy adott páros nem tud időpontot egyeztetni, mert a másik fél nem reagál a levére, vagy nem tudnak mindkettejüknek megfelelő időpontot lefixálni, értesítse az egyik játékos warwolf107-et privát üzenetben még a forduló lejárta előtt 10 perccel (korábban ne írjon senki ezzel kapcsolatban, mert még bármi változhat a határidőig). Amennyiben erre nem kerül sor, és ebből adódóan eredmények sincsenek feltöltve, az adott páros mindkét játékosa veszít.
 • Amennyiben az egyik fél nem jelenik meg a megbeszélt időpontban és/vagy az azt követő 10 percen belül, a megjelent fél készítsen egy képernyőképet, melyen szerepelnie kell az általa létrehozott szobának, valamint az időpontnak. Ekkor a megjelent fél nyeri a meccset amennyiben a későbbiekben sem sikerül újabb időpontot egyeztetni. Ha mindkét fél küld egy ilyen képet, figyelmetlenségből nem találták a másikat a listában, így mind a ketten veszítenek, ha nem tudnak újabb időpontot összehozni és lejátszani a meccset a határidőn belül! Tehát legyetek körültekintőek!
 • Minden fordulóra 3 napotok van (az időpontok ki lesznek mindig írva). Amennyiben a határidő előtt beérkezik az összes visszajátszás, a következő forduló azonnal kezdődik, nem várjuk meg a 3 nap leteltét! [természetesen ha megoldható, intézzétek úgy, hogy minél előbb meglegyen a meccs végeredménye, hogy ne tartson hetekig a verseny :)]

Szankciók:


 • Az olyan jelentkezőket, kik 3 napja nem jártak az oldalon a verseny indítása előtti 5. perctől számítva, kiléptetjük a játékból.
 • Amennyiben valakinek háromszor is el kell utasítani a jelentkezését a feltételeknek eleget nem tevő paklija miatt, negyedszeri jelentkezésnél a pakli átnézése nélkül kiléptetjük az illetőt!
 • Ha valaki nem azzal a paklival játszik, mint amivel jelentkezett, 3 vagy kevesebb lap eltérés esetén figyelmeztetéssel és a forduló elvesztésével jutalmazzuk, ennél nagyobb eltérés esetén pedig kizárással. Ha másodjára is figyelmeztetni kell, azonnali kizárást kap az illető. (éppen ezért a játék megkezdése előtt érdemes letölteni az oldalról újra a paklit)
 • Azokat a játékosokat, kik nem tartják be a verseny alatt annak feltételeit, először figyelmeztetéssel, valamint a forduló elvesztésével, másodszor pedig kizárással jutalmazzuk. (gyakori eset a Mellék Pakli helytelen használata)
 • Az előbbiből következik, hogy a paklinak a Mellék Pakli használata után is meg kell felelnie a versenyre vonatkozó jelentkezési feltételeknek.
 • A játékszabályzat kimondja, hogy a mellék paklit, csak a párbajok között lehet használni. Ebből adódóan nem megengedett már az első párbaj előtt felhasználni annak tartalmát. Ha mégis így történik, figyelmeztetésben részesül az illető, másodjára viszont kizárást kap.
 • 3 napos eredménybeküldési határidő esetében, azok a párbajozók, kik 2 napja nem jártak az oldalon, nem vették fel a kapcsolatot az ellenfelükkel, továbbá nem jelezték admin felé, hogy szándékukban áll lejátszani az adott fordulót, csak kicsit később, valamint miattuk áll a verseny, kizárást kapnak.
 • Helytelen eredmények feltöltése esetében szintén kizárjuk az illetőt a versenyből.
 • Amennyiben nem sikerül időpontot egyeztetnie egy párosnak, mindketten veszíteni fogják az adott fordulót.
 • Ha sikerült időpontot egyeztetnie egy párosnak, ám az egyik fél nem jelentkezett és nem tudnak új időpontot egyeztetni, a megjelent játékos nyer, ellenfele pedig vesztést kap.
 • Amennyiben kiderül, hogy egy játékos úgy jelentkezett a versenyre, hogy a játék kliens sincs még letöltve, valamint használni sem tudja azt, azonnal ki lesz tiltva. Tessék időben letölteni és felkészülni a bajnokságra!

A párosítás a Swiss struktúra szerint zajlik, azaz pontozva lesz mindenki teljesítménye és így juthat közelebb a győzelemhez. Tehát aki az első fordulóban veszít, a többiben még javíthat a helyzetén, akár még nyerhet is :) Az így rangsorolt első 8 játékos ezután részt vesz egy Single Elimination párosítású játékban, melyben kieséssel fog eldőlni, hogy ki a legjobb! Továbbá az Elődöntőben veszített játékosok szintén összecsapnak, hogy kiderüljön ki legyen a 3. és 4. helyezett. Így a verseny végén megállapítható lesz a top 4 játékos!

A verseny meghirdetését követő két napon belüli változtatás jogát fenntartjuk!

Kommentek

Avatar
LExinek inkább csak hátrány volt ez a szabály. Meg se nézte mit tud az a Kozmo. Bekerült a top8-ba és már elégedett volt, nem akart többet, nem tett a győzelemért, pedig 1. is lehetett volna. :S A top8-hoz gratulálok, de a top8-as teljesítményért már nem. Nekem az csalódás volt sajnos. :(
Avatar
Futamidő: 2017-02-13 -- 2017-02-28

Gratulálok Lexinek, aki versenykarrierje során először került be a top8-ba.
Hatalmas tapsot neki!!


)Ja és persze mindenki más is jó volt.(

Ha szeretnétek, írjátok meg, szerintetek milyen volt a verseny ilyen szabályokkal. (Sokat) segített-e az, hogy előre ismer(het)tétek az ellenfeletek pakliját, játékát, valamint, hogy előre side-olhattatok és kvázi az Extrát ellene készíthettétek el? Kíváncsi vagyok rá.

A kiírását követően hatalmas utálatot kapott a verseny )talán mint még soha :D(, de azért mégis szedett össze 20 jelentkezőt )ívelünk felfelé ^^(
Köszönjük a részvételt.
Avatar
Lehet jelentkezni!
Avatar
Emberek! Változás történt.
A versenyre való jelentkezés vasárnap este lesz meghosszabbítva, így hétfő estig tudtok majd jelentkezni. Addig is használjátok ki az időtöket és a legjobb tudásotok szerint készüljetek fel!
Avatar
A verseny kiírásában keressétek a "Fontos frissítés" kifejezést.
1 - 5 | 6 - 10 | ... | 26 - 30 | 31 - 33