Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Rise of Champion: All Stars - A Legjobbak Háborúja!

19
NOV

Rise of Champion: All Stars - A Legjobbak Háborúja!

Sziasztok!

Sziasztok! Ezúttal egy olyan versenyt rendezünk meg, mely célja, hogy kiderüljön ki a legjobbak között is a legjobb! Az eddig rendezett versenyek győztesei csapnak most össze, hogy felemelkedjen közülük az igazi bajnok! Ezúttal a paklikészítés során csak a tiltólistára kell odafigyelni, szóval ha megfelel az aktuális TCG Advanced tiltólistának, leadhatod a jelentkezésed (ha rajta vagy a listán)! Egyéb megkötés nincs, akár a hivatalosan megjelent struktúrált paklik valamelyikével is lehet indulni amennyiben megfelelnek az elvárásoknak. Felhívnám külön a figyelmet arra, hogy az eddig említettek alapján erre a versenyre nem jelentkezhet bárki! Hogy ki is vehet részt, azt a továbbiakban meg lehet tekinteni. Amennyiben olyan játékos jelentkezik, ki nincs a listán, a jelentkezése el lesz utasítva!

Jelentkezni, valamint a versenyen használni kívánt pakli leadását a Verseny menüpontban lehet megtenni! Mielőtt ezt megtennétek, a pakli összeállításakor a megengedett lapoknál az "TCG"-t, a tiltólistánál pedig a "Figyelembe vesz - TCG Advanced (Korszerűsített)" opciót jelöljétek be és így állítsátok azt össze! Természetesen privát paklit készítsetek, hogy mások ne láthassák. Nem kell aggódni, a játékban nem kell újra összeállítani a paklit, csak le kell tölteni az oldalról, egy kattintás az egész :) Fontos még, ha esetleg egy olyan lapot nem enged a rendszer betenni, ami megfelel a tiltólistának, akkor szóljatok és frissítem az OCG/TCG státuszát. (erre ugyan kicsi az esély, de emberek vagyunk mi is, előfordul, hogy elsiklottunk valami felett)

A jelentkezési határidő: 2017-11-27 21:00:00
A verseny kezdete: 2017-11-27 22:00:00


Akik részt vehetnek:


Nyeremény / Jutalom:


Az első három helyezett különleges, egyszer megszerezhető oklevelekben részesül, továbbá pontrendszerünknek köszönhetően az ITT leírtak alapján a résztvevők Párbaj Pontokat nyerhetnek! És nem utolsó sorban az első helyezett megválaszthatja a következő verseny témáját/szabályait.

Párosítás:

 • Maximum 8, minimum 4 résztvevő vehet részt a versenyen! Ez azt jelenti, hogy amennyiben 8-nál több jelentkező lesz, a verseny kezdete előtt kiléptetünk annyi játékost (a ranglista végétől kezdve), míg 8 nem lesz a létszám. Abban az esetben, ha 8-nál kevesebb, de 4-nél több ember lesz, szintén kizárunk. Így Single Elimination párosítású, azaz kieséses versenyt fogunk lebonyolítani.

Tudnivalók/Játék menete:

 • A játékot a YGOPro-ban kell lebonyolítani. Ennek használatáról ITT olvashatsz.
 • Természetesen egy Meccset kell lejátszani, azaz 3 párbajt. Aki legalább kettőt nyer, az nyeri a meccset! Ebben az esetben a harmadikat nem kell lejátszani, hisz nem dönt semmiről.
 • Az érintett feleknek fel kell venniük egymással a kapcsolatot privát üzenetben, ahol megbeszélnek egy időpontot, hogy mikor tudják lejátszani a meccset, továbbá, hogy milyen játékos néven/szobanéven és melyik szerveren valamint ki hozza létre a szobát! Amennyiben lehetséges a kavarodás elkerülése érdekében a YGOPRO (Europe) szerveren játsszatok azzal a névvel, mellyel regisztráltatok az oldalra is!
 • A meccs minden párbaja után mindkét fél elmenti a játszmát és a VERSENY menüpontban feltölti a visszajátszásokat az eredményekkel együtt (ezt a fájlt a játék könyvtárán belül a replay mappában találjátok). A visszajátszások mentésekor olyan nevet adjatok meg, amiből tudni fogjátok, hogy az hányadik párbaj volt a háromból, mivel feltöltéskor szükség lesz rá! Ha egy páros egyik fele sem küld be semmit, az a páros veszít.
 • Amennyiben egy adott páros nem tud időpontot egyeztetni, mert a másik fél nem reagál a levére, vagy nem tudnak mindkettejüknek megfelelő időpontot lefixálni, értesítse az egyik játékos warwolf107-et privát üzenetben még a forduló lejárta előtt 10 perccel (korábban ne írjon senki ezzel kapcsolatban, mert még bármi változhat a határidőig). Amennyiben erre nem kerül sor, és ebből adódóan eredmények sincsenek feltöltve, az adott páros mindkét játékosa veszít.
 • Amennyiben az egyik fél nem jelenik meg a megbeszélt időpontban és/vagy az azt követő 10 percen belül, a megjelent fél készítsen egy képernyőképet, melyen szerepelnie kell az általa létrehozott szobának, valamint az időpontnak. Ekkor a megjelent fél nyeri a meccset amennyiben a későbbiekben sem sikerül újabb időpontot egyeztetni. Ha mindkét fél küld egy ilyen képet, figyelmetlenségből nem találták a másikat a listában, így mind a ketten veszítenek, ha nem tudnak újabb időpontot összehozni és lejátszani a meccset a határidőn belül! Tehát legyetek körültekintőek!
 • Minden fordulóra 3 napotok van (az időpontok ki lesznek mindig írva). Amennyiben a határidő előtt beérkezik az összes visszajátszás, a következő forduló azonnal kezdődik, nem várjuk meg a 3 nap leteltét! [természetesen ha megoldható, intézzétek úgy, hogy minél előbb meglegyen a meccs végeredménye, hogy ne tartson hetekig a verseny :)]

Szankciók:


 • Az olyan jelentkezőket, kik 3 napja nem jártak az oldalon a verseny indítása előtti 5. perctől számítva, kiléptetjük a játékból.
 • Amennyiben valakinek kétszer is el kell utasítani a jelentkezését a feltételeknek eleget nem tevő paklija miatt, harmadszori jelentkezésnél a pakli átnézése nélkül kiléptetjük az illetőt!
 • Ha valaki nem azzal a paklival játszik, mint amivel jelentkezett, 3 vagy kevesebb lap eltérés esetén figyelmeztetéssel és a forduló elvesztésével jutalmazzuk, ennél nagyobb eltérés esetén pedig kizárással. Ha másodjára is figyelmeztetni kell, azonnali kizárást kap az illető. (éppen ezért a játék megkezdése előtt érdemes letölteni az oldalról újra a paklit)
 • Azokat a játékosokat, kik nem tartják be a verseny alatt annak feltételeit, először figyelmeztetéssel, valamint a forduló elvesztésével, másodszor pedig kizárással jutalmazzuk. (gyakori eset a Mellék Pakli helytelen használata)
 • Az előbbiből következik, hogy a paklinak a Mellék Pakli használata után is meg kell felelnie a versenyre vonatkozó jelentkezési feltételeknek.
 • A játékszabályzat kimondja, hogy a mellék paklit, csak a párbajok között lehet használni. Ebből adódóan nem megengedett már az első párbaj előtt felhasználni annak tartalmát. Ha mégis így történik, figyelmeztetésben részesül az illető, másodjára viszont kizárást kap.
 • 3 napos eredménybeküldési határidő esetében, azok a párbajozók, kik 2 napja nem jártak az oldalon, nem vették fel a kapcsolatot az ellenfelükkel, továbbá nem jelezték admin felé, hogy szándékukban áll lejátszani az adott fordulót, csak kicsit később, valamint miattuk áll a verseny, kizárást kapnak.
 • Helytelen eredmények feltöltése esetében szintén kizárjuk az illetőt a versenyből.
 • Amennyiben nem sikerül időpontot egyeztetnie egy párosnak, mindketten veszíteni fogják az adott fordulót.
 • Ha sikerült időpontot egyeztetnie egy párosnak, ám az egyik fél nem jelentkezett és nem tudnak új időpontot egyeztetni, a megjelent játékos nyer, ellenfele pedig vesztést kap.
 • Amennyiben kiderül, hogy egy játékos úgy jelentkezett a versenyre, hogy a játék kliens sincs még letöltve, valamint használni sem tudja azt, azonnal ki lesz tiltva. Tessék időben letölteni és felkészülni a bajnokságra!

A verseny meghirdetését követő két napon belüli változtatás jogát fenntartjuk!

Kommentek

Avatar
Lemaradtam egy jó kis vitáról. :'(
Alexis  2017-12-03 19:07 
Avatar
Lemaradtam egy jó kis vitáról. :'(
Alexis  2017-12-03 19:07 
Avatar
Ricsi, Fede, RS köszönjük a részvételt.
Avatar
Csigusz kérésere mellőzöm a BB kódokat.
Kedves Warci! Fogalmam sincs h attól lennél-e jobb játékmester h változtattsz vagy sem. Sőt nem is veled akarok kitolni h pihit kapj. Ha komolyan vennéd negatívan élnéd meg ezt a dolgot mind1 mi a kimenetele mert ha nem te vezeted be a linket, ha "nélkülem" lesz bevezetve a link, az nem lesz jó. De indulok a versenyen és negnevezem magam minden nagyképüség nélkül azon győzelemre esélyes játékosok közt kik élni fognak a jutalommal és kövi versenyre linket kérnek. Azt akarod h ráderöltessük a változtatást? Milyen szájízzel fog folyni tovább minden ha ilyen eszközökhöz kell nyúlni azért h a már fél éve aktuális szabályokkal játszhassunk? Lehet h g*ci vagyok és abból is a legalja de jót akarok. Igen, magamnak mert egy önző ember vagyok, és azoknak akik osztják e nézetet.
Avatar
Tehát aki a mostani hivatalos szabályokkal szeretne végre játszani, nem pedig az elavult szabályokkal, annak meg kell nyernie a versenyt, mert war nem akar a ygopro másik verziójára váltani. Az emberek nem tudnak a hivatalos szabályok szerint versenyezni már lassan fél éve, pedig már szinte minden a Linkek körül forog. Am mit csinálnál, ha verseny közben bejönnének az új szabályok, a régi pedig törlésre kerülne? Az a verseny is törlésre kerülne? Mert ha csak 1 extrás lapot lehetne a verseny közepétől specelni az elég kellemetlen lenne. A többi változásról nem is beszélve.

Továbbra sem vagyok ellened, csak nem értem egyes döntéseidet. Ott a másik ygopro program, aminek a kezelését sem kell újra megtanulni. A váltással a te munkád sem lenne nehezebb, a játékosok pedig elégedettebbek lennénk. Biztos vagyok benne, hogy elfogadják, ha ez a verseny még a régi szabályok szerint zajlana, de a verseny után ideje lenne már az új szabályok szerint játszani.

Emlékeztető: "Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!"

(Az apróbetűs keménykedéseket meg jó lenne ha mindenki mellőzné. Csak értelmetlen feszültséget generál.)
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 14