Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Nyertesek

Apachai Penguinvader nachu IDC

Döntő

Döntő

Elérkezett a döntő, mely végeztélvel eldől mindenkinek a végzete!
  1. játékos 2. játékos Eredmény  
Döntő:PenguinvaderApachai0 - 1  
 

2. forduló

2. forduló

Most a toplista alapján a legjobb játékost pihenőre küldjük, hogy a másik kettő közül valamelyik kiérdemelje a kihívását! Az eredmények feltöltési határidejét pirossal kiemelve láthatjátok! Aki eddig nem küldi be, az automatikusan veszít! A következő forduló leghamarabb akkor kezdődik, amikorra mindenki elküldte a visszajátszásokat, legkésőbb pedig a forduló lejártát követő napon, tehát figyeljétek az oldalt!
1. játékos 2. játékos Eredmény  
Apachainachu1 - 0
Penguinvader-
 

1. forduló

1. forduló

A verseny kieséses, tehát addig fog tartani, míg 2 játékos nem marad, akik megvívják a végső párbajt! Az eredmények feltöltési határidejét pirossal kiemelve láthatjátok! Aki eddig nem küldi be, az automatikusan veszít! A következő forduló leghamarabb akkor kezdődik, amikorra mindenki elküldte a visszajátszásokat, legkésőbb pedig a forduló lejártát követő napon, tehát figyeljétek az oldalt!

FONTOS! Mindenki töltse le újból a pakliját, hiszen ha csak egy lappal is eltér a jelentkezéskor leadott és a játékban használt pakli, az szankciót von maga után (részletek a verseny kihírezésében)!

Ha valaki valamit nem tud, írjon privát üzenetet nekem (warwolf107) és segíteni fogok, vagy ha hibát észlel a rendszerrel kapcsolatban, azonnal szóljon Raiden-dono)-nak, és utána jár a dolognak (más esetben őt ne keressetek)!
Kinek mi a végzete? Sok sikert, hogy megtaláljátok!
1. játékos 2. játékos Eredmény  
TeitoPenguinvader0 - 1
ApachaiIDC1 - 0
nachudarkmessiah1 - 0