Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Call of the Haunted

uk_flag Angol név Call of the Haunted
hu_flag Magyar név A Kísértetek Hívószava
jp_flag Kanji リビングデッドの呼び声
jp_flag Kana リビングデッドのよびごえ
jp_flag Fonetikus Ribingu Deddo no Yobigoe
Típus Csapda
Szimbólum Folyamatos (Continuous)
Sorozatszám 97077563
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Activate this card by targeting 1 monster in your GY; Special Summon that target in Attack Position. When this card leaves the field, destroy that target. When that target is destroyed, destroy this card.

hu_flag Magyar leírás

Aktiváld ezt a kártyát 1 Temetődben lévő szörny megcélzásával; Idézd meg Speciálisan azt a célt Támadó Állásban. Amikor ez a kártya elhagyja a mezőt, semmisítsd meg a célt. Amikor elpusztul a cél, semmisítsd meg ezt a kártyát.

uk_flag Angol leírás (anime)

Duelist Kingdom only
Spell Card
Special Summon as many non-Zombie-Type monsters from your Graveyard as possible. The Summoned monster(s) are treated as Zombie-Type monsters, with 0 original DEF. If a monster was Special Summoned with this card and is destroyed by battle while its ATK is higher than it's original ATK, Special Summon it from your Graveyard; the monster gains ATK equal to the difference from its original ATK and the ATK it had when destroyed.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Csak Duelist Kingdomban
Varázs Kártya
Speciálisan Idézz meg annyi nem-Zombi-Típusú szörnyet a Temetődből, amennyit lehetséges. A Megidézett szörnye(ke)t Zombi-Típusú szörnyként kell kezelni, 0 eredeti VP-vel. Ha egy szörny, aminek a TP-je nagyobb, mint az eredeti TP-je, Speciálisan lett Megidézve ezzel a kártyával és csatában megsemmisül, Speciálisan Idézd meg a Temetődből; a szörny annyi TP-t kap, amennyi különbség volt az eredeti TP és az akkori TP között, amikor megsemmisült.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Jól tudod, ezt is vallási okok miatt rajzolták át.
Avatar
A kerek sírkövek eredetileg kereszt alakúak voltak vagy rosszul tudom?A keresztek miatt cenzúrálták.