Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Cloning

uk_flag Angol név Cloning
hu_flag Magyar név Klónozás
jp_flag Kanji クローン複製
jp_flag Kana クローンふくせい
jp_flag Fonetikus Kurōn Fukusei
Típus Csapda
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 86871614
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

When your opponent Normal or Flip Summons a monster that has a Level: Target that face-up monster; Special Summon 1 "Clone Token", with the same original Type, Attribute, Level, ATK, and DEF as that target. When that target is destroyed and sent to the GY, destroy this Token.

hu_flag Magyar leírás

Amikor az ellenfeled Normál vagy Flip Idéz egy szörnyet, aminek van Szintje: Célozd meg azt az arccal-felfordított szörnyet; Speciálisan Idézz meg 1 ugyanolyan Típusú, Csoportú, Szintű, TP-jű és VP-jű "Clone Token"-t, mint a cél. Amikor a cél megsemmisül és a Temetőbe kerül, semmisítsd meg ezt a Jelképet.

uk_flag Angol leírás (anime)

Activate only when your opponent Normal Summons or Flip Summons a monster. Special Summon 1 "Clone Token" that has the same original Level, Type, Attribute, ATK, and DEF as the Summoned monster. When either that monster or this token is destroyed and sent to the Graveyard, destroy the other.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Csak akkor aktiválható, amikor az ellenfeled Normál vagy Flip Idéz egy szörnyet. Speciálisan Idézz meg 1 "Clone Token"-t, aminek ugyanaz az eredeti Szintje, Típusa, Csoportja, TP-je és VP-je, mint a Megidézett szörnynek. Amikor vagy a szörny vagy a jelkép megsemmisül és a Temetőbe kerül, semmisítsd meg a másikat.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!