Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Dark Calling

uk_flag Angol név Dark Calling
hu_flag Magyar név Sötét Hívás
jp_flag Kana ダーク・コーリング
jp_flag Fonetikus Dāku Kōringu
Típus Varázs
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 12071500
Lap értékelése
Kapcsolódó lap Dark Fusion

uk_flag Angol leírás

Banish, from your hand or your Graveyard, the Fusion Material Monsters listed on a Fusion Monster Card that can only be Special Summoned with "Dark Fusion", then Special Summon that monster from your Extra Deck. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon with "Dark Fusion".)

hu_flag Magyar leírás

Vonj ki a kezedből vagy a Temetődből, Fúziós Anyag Szörnyeket, melyek listázva vannak egy Fúziós Szörny Kártya leírásában, melyet csak "Dark Fusion"-nel lehet Speciálisan Megidézni, majd Speciálisan Idézd meg azt a szörnyet az Extra Paklidból. (Ezt a Speciális Idézést "Dark Fusion"-nel való Fúziós Idézésként kell kezelni.)

uk_flag Angol leírás (anime)

Remove from play 1 "Dark Fusion" from your Graveyard. Remove from play, from your hand or your Graveyard, the Fusion Material Monsters listed on an Fiend-Type Fusion Monster Card and Special Summon that monster from your Fusion Deck. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon.)

hu_flag Magyar leírás (anime)

Vonj ki 1 "Dark Fusion"-t a Temetődből. Vond ki a kezedből vagy a Temetődből a Fúziós Anyag Szörnyeket, melyek fel vannak sorolva egy Démon-Típusú Fúziós Szörny Kártyán és Speciálisan Idézd meg azt a szörnyet az Extra Paklidból. (Ez a Speciális Idézés Fúziós Idézésnek számít.)
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!