Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Dark Fusion

uk_flag Angol név Dark Fusion
hu_flag Magyar név Sötét Fúzió
jp_flag Kana ダーク・フュージョン
jp_flag Fonetikus Dāku Fyūjon
Típus Varázs
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 94820406
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Send, from your hand or your side of the field to the Graveyard, the Fusion Material Monsters that are listed on a Fiend-Type Fusion Monster Card, then Special Summon that Fusion Monster from your Extra Deck. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon). The Special Summoned monster cannot be targeted by the opponent's Spells, Traps, or card effects this turn.

hu_flag Magyar leírás

Küldd el a Temetőbe a kezedből vagy a meződről a Fúziós Anyag Szörnyeket, amik fel vannak sorolva egy Démon-Típusú Fúziós Szörnyön, utána Speciálisan Idézd meg azt a Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból. (Ezt a Speciális Idézést Fúziós Idézésként kezelik). A Speciálisan Megidézett szörnyet ebben a körben az ellenfeled Varázs, Csapda vagy kártya hatásai nem célozhatja meg.

uk_flag Angol leírás (anime)

Send, from your hand or your side of the field to the Graveyard, Fusion Material Monsters that are listed on a Fiend-Type Fusion Monster Card, and Special Summon that Fusion Monster from your Extra Deck. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon). The Special Summoned monster cannot be destroyed by the effect(s) of Spell and Trap Cards this turn.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Küldd el a kezedből vagy a térfeledről a Temetőbe a Fúziós Anyag Szörnyeket, melyek fel vannak sorolva egy Démon-Típusú Fúziós Szörny Kártyán és Speciálisan Idézd meg azt a Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból. (Ez a Speciális Idézés Fúziós Idézésnek számít.) A Speciálisan Megidézett szörny nem semmisülhet meg Varázs vagy Csapda Kártyák hatása(i) által ebben a körben.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!