Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Future Fusion

uk_flag Angol név Future Fusion
hu_flag Magyar név Jövő Fúzió
jp_flag Kanji 未来融合-フューチャー・フュージョン
jp_flag Kana みらいゆうごう-フューチャー・フュージョン
jp_flag Fonetikus Mirai Yūgō - Fyūchā Fyūjon
Típus Varázs
Szimbólum Folyamatos (Continuous)
Sorozatszám 77565204
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

During your 1st Standby Phase after this card's activation: Show 1 Fusion Monster in your Extra Deck and send the Fusion Materials listed on it from your Main Deck to the GY. During your 2nd Standby Phase after this card's activation: Fusion Summon 1 Fusion Monster from your Extra Deck with the same name as the monster you showed, and target it with this card. When this card leaves the field, destroy that target. When that target is destroyed, destroy this card.

hu_flag Magyar leírás

Az e kártya aktiválása utáni 1. Készenléti Fázisodban: Mutass meg 1 Fúziós Szörnyet az Extra Paklidban és küldd el a rajta felsorolt Fúziós Anyagokat a Fő Paklidból a Temetőbe. Az e kártya aktiválása utáni 2. Készenléti Fázisodban: Fúziósan Idézz meg 1 ugyanolyan nevű Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból, mint amilyet megmutattál, és célozd meg ezzel a kártyával. Amikor ez a kártya elhagyja a mezőt, semmisítsd meg a célt. Amikor az a cél megsemmisült, semmisítsd meg ezt a lapot.

uk_flag Angol leírás (anime)

Yu-Gi-Oh! GX seasons 1 and 2 only
Send, from your Deck to the Graveyard, Fusion Material Monsters that are listed on a Fusion Monster Card. Special Summon that Fusion Monster from your Fusion Deck and equip it with this card. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon.) The Fusion Monster Summoned by this effect cannot attack in the same turn that it is Summoned.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Csak Yu-Gi-Oh! GX 1. és 2. évadban
Küldd a Paklidból a Temetőbe a Fúzió Anyag Szörnyeket, amik egy Fúziós Szörny Kártyán vannak feltüntetve. Speciálisan Idézd meg azt a Fúziós Szörnyet a Fúziós Paklidból és szereld fel ezzel a kártyával. (Ez a Speciális Idézés Fúziós Idézésnek számít.) Az e hatás által Megidézett Fúziós Szörny nem támadhat abban a körben, amelyikben meg lett Idézve.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
A Folyamatos Varázs Kártyáknak a mezőn kell maradniuk ahhoz, hogy teljesüljön az effektjük. Mint ahogy a Mező Varázs Kártyáknak is.
Avatar
A Folyamatos Varázs Kártyáknak a mezőn kell maradniuk ahhoz, hogy teljesüljön az effektjük. Mint ahogy a Mező Varázs Kártyáknak is.
Avatar
Miután az én körömben letettem ezt a lapot és átadom a kört az ellenfélnek, de ő elpusztítja még mielőtt hozzácsatolnám a szörnyet, akkor már nem hívhatom le a szörnyet? Mert hogy a Pl. MST nem negál csak elpusztít, így a hatás marad a mezőn?! Remélem érti valaki ahogy leírtam :/