Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Power Bond

uk_flag Angol név Power Bond
hu_flag Magyar név Erőfolyam
jp_flag Kana パワー・ボンド
jp_flag Fonetikus Pawā Bondo
Típus Varázs
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 37630732
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Fusion Summon 1 Machine Fusion Monster from your Extra Deck, using monsters from your hand or field as Fusion Materials, and it gains ATK equal to its original ATK. During the End Phase of the turn this card is activated, you take damage equal to the amount of ATK gained from this effect at the time of the Summon.

hu_flag Magyar leírás

Fúziósan Idézz meg 1 Gép-Típusú Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból, Fúziós Anyagként használva a szörnyeket a kezedből vagy a térfeledről, és az az eredeti TP-jének megfelelő TP-t kap. A kör Végső Fázisa alatt, amelyikben ez a kártya aktiválva lett, annyi sérülést kapsz, amennyi TP-t kapott e hatás által az Idézéskor.

uk_flag Angol leírás (anime)

Send, from your hand or your side of the field to the Graveyard, Fusion Material Monsters that are listed on a Machine-Type Fusion Monster Card, then Special Summon that Fusion Monster from your Fusion Deck, and it gains ATK equal to its original ATK. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon.) During the End Phase of this turn, the player who activated this card takes damage equal to the original ATK of the monster (at the time it was Summoned). If the Summoned monster is returned to your Fusion Deck during the turn this card is activated, you take no damage from this card's effect.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Küldd el a kezedből vagy a térfeledről a Temetőbe a Fúziós Anyag Szörnyeket, amik fel vannak sorolva egy Gép-Típusú Fúziós Szörny Kártyán, majd Speciálisan Idézd meg azt a Fúziós Szörnyet a Fúziós Paklidból, és az az eredeti TP-jének megfelelő TP-t kap. (Ez a Speciális Idézés Fúziós Idézésnek számít.) E kör Végső Fázisában a játékos, aki aktiválta ezt a kártyát, a szörny eredeti TP-jének megfelelő (amikor Megidéződött) sérülést kap. Ha a Megidézett szörny visszakerül a Fúziós Paklidba abban a körben, amelyikben ez a kártya aktiválva lett, nem kapsz sérülést e kártya hatásától.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!