Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Premature Burial

uk_flag Angol név Premature Burial
hu_flag Magyar név Korai Temetés
jp_flag Kanji 早すぎた埋葬
jp_flag Kana はやすぎたまいそう
jp_flag Fonetikus Hayasugita Maisō
Típus Varázs
Szimbólum Felszerelés (Equip)
Sorozatszám 70828912
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Activate this card by paying 800 LP, then target 1 monster in your Graveyard; Special Summon that target in face-up Attack Position and equip it with this card. When this card is destroyed, destroy the equipped monster.

hu_flag Magyar leírás

Aktiváld ezt a kártyát 800 ÉP fizetésével, majd célozz meg 1 szörnyet a Temetődben; Speciálisan Idézd meg a célt arccal-felfordított Támadó Állásban és szereld fel ezzel a kártyával. Amikor ez a kártya megsemmisül, semmisítsd meg a felszerelt szörnyet.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Az is poén, hogy ezt is egy loop kombó miatt tiltották. Többször is fel lehet használni, és több szörnyet is vissza lehet hívni. "Brionac, Dragon of the Ice Barrier" vagy a "Giant Trunade" kell hozzá (amik szintén tiltottak, lol). Körönként 1 Spec. Idézész lehetővé tesznek az olyan lapok, mint "Dewloren, Tiger King of the Ice Barrier", a "Falcon of Mist Valley", stb. A "Call of the Haunted"-del nem lehet ilyeneket kombózni, az azért Korlátlan :D
Avatar
Az a poén, hogy ez tiltott, miközben "Call of the Haunted"-ból lehet 3 is, és azért még életpontot sem kell fizetni -_-".
Avatar
Tiltott lap, erről "Soul Charge" jut eszembe. Komolynak tűnik xdd