Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Super Polymerization

uk_flag Angol név Super Polymerization
hu_flag Magyar név Szuper Polimerizáció
jp_flag Kanji 超融合
jp_flag Kana ちょうゆうごう
jp_flag Fonetikus Chō Yūgō
Típus Varázs
Szimbólum Gyors (Quick-Play)
Sorozatszám 48130397
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Discard 1 card; Fusion Summon 1 Fusion Monster from your Extra Deck, using monsters from either side of the field as Fusion Materials. Cards and effects cannot be activated in response to this card's activation.

hu_flag Magyar leírás

Dobj el 1 kártyát; Fúziósan Idézz meg 1 Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból, Fúziós Anyagként felhasználva a szörnyeket bármelyik térfélről. Kártyákat és hatásokat nem lehet aktiválni válaszul e kártya aktiválására.

uk_flag Angol leírás (anime)

Discard 1 card. Send, from either side of the field to the Graveyard, Fusion Material Monsters that are listed on a Fusion Monster Card, ignoring the Summoning conditions, and Special Summon that monster from your Fusion Deck. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon.) Spells, Traps, and Effect Monsters' effects cannot be activated in response to this card's activation.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Dobj el 1 kártyát. Küldj el bármelyik térfélről a Temetőbe Fúziós Anyag Szörnyeket, amik egy Fúziós Szörny Kártyán vannak feltüntetve, figyelmen kívül hagyva az Idézési feltételeket, és Speciálisan Idézd meg azt a szörnyet a Fúziós Paklidból. (Ez a Speciális Idézés Fúziós Idézésnek számít.) Varázsokat, Csapdákat és Effekt Szörnyek képességeit nem lehet aktiválni válaszul e kártya aktiválására.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Lehetséges, hogy az ellenfeled paklija is Elemental Hero deck (olyan régimódi fajta) vagy éppen csak bent van neki ez a két szörny/a két szörny valamelyike a deckjében.
Avatar
"Elemental HERO Flame Wingman" leírásában megtalálható, hogy Avian és Burstinatrix kell a megidézéséhez, szóval nem értem hogy merülhet fel egyáltalán az a kérdés, hogy Agyagemberrel és Sötét Varázslóval meg tudod-e idézni ennek a lapnak a segítségével. Fúziós Anyagként csak a lapon megtalálható (kritériumoknak megfelelő) szörnyeket lehet használni.

Bármelyik térfélről felhasználhatod a fúziós szörnyhöz szükséges szörnyeket. Nem számít. hogy kié a lap. Az a lényeg, hogy a mezőn legyen. Sőt, akkor is meg tudod idézni, ha mindkét lap az ellenfelednél van.
Avatar
Ezt nem teljesen értettem soha.. Ha meg akarom idézni pl. Elemi Hős Lángszárnyút, de nekem csak Agyagember áll rendelkezésre az ellenfél térfelén pedig ott van mondjuk a Sötétvarázsló akkor így megindézhetem?! Vagy pedig ugyanúgy kell Burstinatrix és Avian, csak az ellenfelem valahogy átvette az irányítást Burstinatrix-en és így felhasználhatom az ő térfeléről?
Avatar
TCG-ben tiltott, OCG-ben korlátozott
Avatar
akor ez a lap tiltott vagy nem tiltott?