Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Swords of Revealing Light

uk_flag Angol név Swords of Revealing Light
hu_flag Magyar név Felfedő Fények Kardjai
jp_flag Kanji 光の護封剣
jp_flag Kana ひかりのごふうけん
jp_flag Fonetikus Hikari no Gofūken
Típus Varázs
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 72302403
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

After this card's activation, it remains on the field, but destroy it during the End Phase of your opponent's 3rd turn. When this card is activated: If your opponent controls a face-down monster, flip all monsters they control face-up. While this card is face-up on the field, your opponent's monsters cannot declare an attack.

hu_flag Magyar leírás

Miután ez a kártya aktiválódott, a mezőn marad, de semmisítsd meg az ellenfeled 3. körének a Végső Fázisában. Amikor ez a kártya aktiválódott: Ha az ellenfeled irányít arccal-lefordított szörnyet, fordítsd fel az összes általa irányított szörnyet arccal-felfelé. Amíg ez a kártya arccal-felfordítva a mezőn van, az ellenfeled szörnyei nem jelenthetnek ki támadást.

uk_flag Angol leírás (anime)

Yu-Gi-Oh! only
Flip all monsters your opponent controls face-up. This card remains on the field for 3 of your opponent's turns. While this card is face-up on the field, monsters your opponent controls on the field cannot declare an attack. Any monsters your opponent Summons to the field after this card's activation are unaffected.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Csak Yu-Gi-Oh!-ban
Felfordul az összes szörny, melyeket az ellenfeled irányít. Ez a kártya a mezőn marad az ellenfeled 3 körén át. Amíg ez a kártya arccal-felfelé helyezkedik el a mezőn, az ellenfeled szörnyei nem jelenthetnek ki támadást. A kártya aktiválása után Idézett szörnyekre nincs hatással az effekt.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!