Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Vehicroid Connection Zone

uk_flag Angol név Vehicroid Connection Zone
hu_flag Magyar név Vehicroid Csatlakozási Zóna
jp_flag Kana ビークロイド・コネクション・ゾーン
jp_flag Fonetikus Bīkuroido Konekushon Zōn
Típus Varázs
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 23299957
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Fusion Summon 1 "Vehicroid" Fusion Monster from your Extra Deck, using monsters from your hand or field as Fusion Materials, and if you do, it cannot be destroyed by card effects, and its effects cannot be negated.

hu_flag Magyar leírás

Fúziósan Idézz meg 1 "Vehicroid" Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból, Fúziós Anyagként felhasználva szörnyeket a kezedből vagy a térfeledről, és ha így teszel, az nem semmisülhet meg kártya hatások által, és a képességeit nem lehet negálni.

uk_flag Angol leírás (anime)

Send to the Graveyard, from your side of the field or your hand, Fusion Material Monsters that are listed on a "Vehicroid" Fusion Monster Card, and Special Summon that Fusion Monster from your Fusion Deck. (This Special Summon is treated as a Fusion Summon.) This card cannot be destroyed by the effects of Spells, Traps, and Effect Monsters, and its effects cannot be negated.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Küldd a Temetőbe a térfeledről vagy a kezedből a Fúziós Anyag Szörnyeket, melyek fel vannak sorolva egy "Vehicroid" Fúziós Szörny Kártyán, és Speciálisan Idézd meg azt a Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból. (Ez a Speciális Idézés Fúziós Idézésnek számít.) Ez a kártya nem semmisül meg Varázs, Csapda és Effekt Szörny képességei által, és a hatásait nem lehet negálni.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!