Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Cyber Jar

uk_flag Angol név Cyber Jar
hu_flag Magyar név Kiber Üst
jp_flag Kana サイバーポッド
jp_flag Fonetikus Saibā Poddo
Típus Szörny | Effekt |
Effekt típus Felforduló
Csoport Sötét (Dark)
Szint 3
TP / VP 900 / 900
Sorozatszám 34124316
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

FLIP: Destroy all monsters on the field, then both players reveal the top 5 cards from their Decks, then Special Summon all revealed Level 4 or lower monsters in face-up Attack Position or face-down Defense Position, also add any remaining cards to their hand. (If either player has less than 5 cards in their Deck, reveal as many as possible.)

hu_flag Magyar leírás

FLIP: Pusztítsd el az összes szörnyet a mezőről, majd mindkét játékos felfedi a legfelső 5 lapot a Paklijából és Speciálisan Megidézi az összes felfedett 4-es vagy kisebb Szintű szörnyet arccal-felfordított Támadó Állásban vagy arccal-lefordított Védekező Állásban, továbbá a maradék lapot felveszik a kezükbe. (Ha bármelyik játékosnak kevesebb lapja van 5-nél a Paklijában, annyit fedjen fel, amennyit lehetséges.)
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Nem azért hanem mert elpusztulnak anélkül hogy felfordulhatnának annyira felgyorsult már a játék.
Avatar
Valóba, rengeteg ellen taktika van már rájuk.
Avatar
Ma már gyakorlatilag fel sem tudnak fordulni a sima FLIP effectes lapok.
Avatar
Ez gyakorlatilag egy nagyon szemét lap. 3 kékszemű hósárkányt egyszerre nullázhatsz le gyakorlatilag egyetlen lappal. Plusz mellette gyakorlatilag meg is lehet vele fordítani egy állást. Csak hogy szemléltessem, egy olyan pakliban, amiben ez is szerepel, nagyon ritka hogy 5-ösnél magasabb szintű szörnyike előforduljon, valamint a pakli úgy van összerakva, hogy ez a lap, legkésőbb a párbaj második negyedében hozzád kerüljön. Ráadásul anno még korlátlan is volt, tehát 3 ilyen van egy pakliban. Ha te egy olyan paklival vagy, ami a magas szintű, erős szörnyekre támaszkodik, akkor ez a lap neked a halálod, mert olyankor kevés alacsony szörnyed van, de annál több varázs, csapda és magas szintű szörnyed. Tehát kicsi az esélyed, hogy az 5 lapból, neked legalább 3, de már a kettő is mázli, hogy kirakható szörny. Ebben a pakliban, viszont a 4 se meglepő, hiszen erre van kiépítve a pakli. Tehát, kint vannak a brutál kis kedveceid, de belefutsz egy ilyenbe. A szörnyeid mehetnek a levesbe, neked pedig gyakorlatilag nagy mázlid kell legyen, hogy olyan szörnyeket kapj, amiket kitehetsz. Hiszen a paklid nem arra van kiépítve, hogy bármilyen helyzetben szerezz alacsony szörnyeket, hanem hogy elsöpörd az ellenfeled az erős szörnyeiddel. Magyarul, hogy amilyen gyorsan csak lehet, 5-6-7-8-12 csillagos kicsikékkel töltsd meg a teret. Kb az ilyen pakliban, csak annyi 5-ös alatti szörny van, amennyi feltétlenül kell. Neki viszont ezzel van tele. Kinek fog utána szerinted állni a zászló?
Avatar
Ja, egyáltalán nem durva az, hogy akár 12 szörnyet is el tud pusztítani ugye most már ott vannak az Extra Szörny zónák, de a spell/trap zónás szörnyekről még nem is beszéltünk, majd akár öt szörnnyel is beterítheted a meződ, vagy öt új lapot is vehetsz a kezedbe. Nem, ez még belefér.
1 - 5 | 6 - 6