Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Dark Magician of Chaos

uk_flag Angol név Dark Magician of Chaos
hu_flag Magyar név A Káosz Sötét Varázslója
jp_flag Kanji 混沌の黒魔術師
jp_flag Kana こんとんのくろまじゅつし
jp_flag Fonetikus Konton no Kuromajutsushi
Típus Szörny | Effekt | Varázsló
Effekt típus Feltételes | Folyamatos | Kiváltó
Csoport Sötét (Dark)
Szint 8
TP / VP 2800 / 2600
Sorozatszám 40737112
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

During the End Phase, if this card was Normal or Special Summoned this turn: You can target 1 Spell Card in your Graveyard; add it to your hand. You can only use this effect of "Dark Magician of Chaos" once per turn. If this card destroys an opponent's monster by battle, after damage calculation: Banish that opponent's monster. If this face-up card would leave the field, banish it instead.

hu_flag Magyar leírás

A Végső Fázis alatt, ha ez a kártya Normál vagy Speciálisan lett Megidézve ebben a körben: Megcélozhatsz 1 Varázs Kártyát a Temetődben; vedd fel a kezedbe. Körönként csak egyszer használhatod "Dark Magician of Chaos" e képességét. Ha ez a kártya csatában megsemmisíti az ellenfeled szörnyét, kárszámítás után: Vond ki az ellenfeled szörnyét. Ha ez az arccal-felfordított kártya elhagyná a mezőt, vond ki helyette.

uk_flag Angol leírás (anime)

When this card is Normal or Special Summoned, you can select 1 Spell Card in your Graveyard and add it to your hand. Monsters that this card destroys by battle are removed from play instead of being sent to the Graveyard

hu_flag Magyar leírás (anime)

Amikor ez a kártya Normál vagy Speciálisan Idéződött, kiválaszthatsz 1 Varázs Kártyát a Temetődben és felveheted a kezedbe. A szörnyek, amiket ez a kártya semmisített meg csatában, kivonódnak ahelyett, hogy a Temetőbe kerülnének.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Carrier Zenmaity-t azért is tiltották, de ha már nála tartunk akkor mehetne a laphoz is. Viszont maradjuk most DMOC-nál, ez is Yugi lapja, és Yugi már szinte messze az a főhős akit ha be is szerveznének még egy animébe, tuti olyan lapokat készítenének el neki, amik csak animében fognak megjelenni, kiadni meg soha nem fogják, mert minek? És ez csak azért mert egy csomó lapja tiltott. Még jó hogy nem tesznek "Dark Magician Girl"-re Limited-et -.-"
Avatar
OTK és OTK között is van azért különbség. Nem mindegy, hogy egy támadással/effekt sérüléssel nyersz, vagy éppen csinálsz egy infinite loop-ot, amivel blokkolod az ellenfeled és a képébe röhögsz. Ergo valószínű, hogy a "fair játék" miatt tiltották.
Avatar
arról nem is beszélve, hogy igazából bármelyik lapra ki lehet építeni OTKt xDD Ennyi erővel a quillbolt, pleg, iron wall és cannon soldier féle inflict OTK miatt az egész repertoárt is bannolni vagy limitelni kéne :DD Mert amúgy meg önmagukban se rossz lapok :DD De akkor minden amire OTKt építesz ki, azt bannolni kéne xD És a tiltólista éppelméjűségéről csak annyit: Goyo Guardian xDD
Avatar
Más varázslappal is visszalehet hozni, ő csak 1 példát írt.
Avatar
Hát igen, a tiltólista épelméjűségéről lehetne vitatkozni rendesen :D
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 12