Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Ojama Trio

uk_flag Angol név Ojama Trio
hu_flag Magyar név Ojama Trió
jp_flag Kana おジャマトリオ
jp_flag Fonetikus Ojama Torio
Típus Csapda
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 29843091
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Special Summon 3 "Ojama Tokens" (Beast-Type/LIGHT/Level 2/ATK 0/DEF 1000) to your opponent's field in Defense Position. They cannot be Tributed for a Tribute Summon, and each time 1 is destroyed, its controller takes 300 damage.

hu_flag Magyar leírás

Speciálisan Idézz meg 3 "Ojama Token"-t (Bestia-Típus/FÉNY/2-es Szint/TP 0/VP 1000) az ellenfeled térfelére Védekező Állásban. Azokat nem lehet Feláldozni egy Áldozati Idézéshez, és minden alkalommal, amikor 1 megsemmisül, az irányítója 300 sérülést kap.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Az animék magyar felirataiban írják csak zsetonnak, amúgy jelkép. De ezért vannak ilyen cikkek.
Avatar
Vagy úgy. Így már értem. Magyon szépen köszönöm.
Avatar
Tokennek (Jelképnek/Jelzőnek) Hívjuk, bármivel lehet helyettesíteni és semmi szerepe sincs, ezek a lapok nem a paklidban vannak hanem mint pl egy kocka gurításnál, érmedobásnál vagy számlálónál, valahonnan a játéktéren kívűlről szerzed.
Avatar
Van egy kérdésem erről a kártyáról. Ez nagyjából olyan lap mint az amelyikkel bárányokat lehet idézni. De ezeknek a szörnyeknek a paklimban kell lenniük, ha meg akarom őket idézni az ellenfelem térfelére? Csak mert nem tudom, hogy a zsetonokra milyen szabály vonatkozik ebből a szempontból. Mert ha jól tudom az íj módon megidézett szörnyeket zsetonnak szokták hívni.