Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Honest

uk_flag Angol név Honest
hu_flag Magyar név Őszinte
jp_flag Kana オネスト
jp_flag Fonetikus Onesuto
Típus Szörny | Effekt | Tündér
Effekt típus Gyújtó | Gyors
Csoport Fény (Light)
Szint 4
TP / VP 1100 / 1900
Sorozatszám 37742478
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

During your Main Phase: You can return this face-up card from the field to the hand. During the Damage Step, when a LIGHT monster you control battles (Quick Effect): You can send this card from your hand to the GY; that monster gains ATK equal to the ATK of the opponent's monster it is battling, until the end of this turn.

hu_flag Magyar leírás

A Fő Fázisod alatt: Visszaküldheted ezt a lapot a mezőről a kézbe. Bármely játékos Kárlépése alatt, amikor egy általad irányított FÉNY szörny harcol, elküldheted a kezedből a Temetőbe ezt a lapot; az a szörny a harcoló ellenfeles szörny TP-jével megegyező TP-t kap a Végső Fázisig.

uk_flag Angol leírás (anime)

While this card is on the field, you can return this card to its owner's hand. If you control a Level 7 or higher Warrior-Type monster, you can send this card from your hand to the Graveyard, this turn, add ATK to the targeted monster equal to the ATK of the opponent's monster it is battling.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Amíg ez a kártya a mezőn van, visszaküldheted ezt a kártyát a tulajdonosa kezébe. Ha irányítasz egy 7-es vagy magasabb Szintű Harcos-Típusú szörnyet, elküldheted ezt a kártyát a kezedből a Temetőbe, ebben a körben adj hozzá a megcélzott szörnyhöz az ellenfeled csatázó szörnyének a TP-jével megegyező TP-t.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!