Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Infernity Archfiend

uk_flag Angol név Infernity Archfiend
hu_flag Magyar név Pokoli Démon
jp_flag Kana インフェルニティ・デーモン
jp_flag Fonetikus Inferuniti Dēmon
Típus Szörny | Effekt | Démon
Effekt típus Kiváltó
Csoport Sötét (Dark)
Szint 4
TP / VP 1800 / 1200
Sorozatszám 99177923
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

When you draw this card, if you have no other cards in your hand: You can reveal this card; Special Summon this card from your hand. When this card is Special Summoned: You can add 1 "Infernity" card from your Deck to your hand. You must have no cards in your hand to activate and to resolve this effect.

hu_flag Magyar leírás

Amikor felhúzod ezt a kártyát, ha nincs más kártya a kezedben: Megmutathatod ezt a kártyát; Speciálisan Idézd meg ezt a kártyát a kezedből: Amikor ezt a kártyát Speciálisan Idézik: Vegyél fel 1 "Infernity" kártyát a Paklidból a kezedbe. Nem lehet kártya a kezedben, hogy aktiváld és teljesítsd ezt a hatást..

uk_flag Angol leírás (anime)

If you draw this card during your Draw Phase while you have no cards in your hand, you can Special Summon this card from your hand this turn. When this card is Special Summoned by its effect, if you have no cards in your hand, you can add 1 "Infernity" card from your Deck to your hand.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Ha felhúzod ezt a kártyát a Húzási Fázis alatt, miközben nincs kártya a kezedben, Speciálisan Megidézheted ezt a kártyát a kezedből ebben a körben. Amikor ez a kártya Speciálisan Megidéződött a képessége által, ha nincs kártya a kezedben, felvehetsz 1 "Infernity" kártyát a Paklidból a kezedbe.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!