Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Level Eater

uk_flag Angol név Level Eater
hu_flag Magyar név Szint Evő
jp_flag Kana レベル・スティーラー
jp_flag Fonetikus Reberu Sutīrā
Típus Szörny | Effekt | Rovar
Effekt típus Folyamatos | Gyújtó
Csoport Sötét (Dark)
Szint 1
TP / VP 600 / 0
Sorozatszám 57421866
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

If this card is in your Graveyard: You can target 1 Level 5 or higher monster you control; reduce its Level by 1, and if you do, Special Summon this card. This face-up card on the field cannot be Tributed, except for a Tribute Summon.

hu_flag Magyar leírás

Ha ez a kártya a Temetődben van: Megcélozhatsz 1 általad irányított 5-ös vagy magasabb Szintű szörnyet; csökkentsd 1-gyel a Szintjét, és ha így teszel, Speciálisan Idézd meg ezt a kártyát. Ezt a mezőn lévő arccal-felfordított kártyát nem lehet Feláldozni, kivéve Áldozati Idézéshez.

uk_flag Angol leírás (anime)

When this card is in your Graveyard, select 1 face-up monster on your side of the field whose Level is 5 or higher in order to activate this effect. Reduce the selected monster's Level by 1 and Special Summon this monster from your Graveyard.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Amikor ez a kártya a Temetődben van, válassz ki 1 arccal-felfordított szörnyet a térfeleden, melynek a Szintje 5-ös vagy magasabb, hogy aktiválhasd ezt a képességet. Csökkentsd a kiválasztott szörny Szintjét 1-gyel és Speciálisan Idézd meg ezt a szörnyet a Temetődből.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!