Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Phoenixian Cluster Amaryllis

uk_flag Angol név Phoenixian Cluster Amaryllis
hu_flag Magyar név Főnixvirág, Amaryllis
jp_flag Kana フェニキシアン・クラスター・アマリリス
jp_flag Fonetikus Fenikishian Kurasutā Amaririsu
Típus Szörny | Effekt | Növény
Effekt típus Folyamatos | Gyújtó | Idéző | Kiváltó
Csoport Tűz (Fire)
Szint 8
TP / VP 2200 / 0
Sorozatszám 23558733
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

This card cannot be Special Summoned except with its own effect or with "Phoenixian Seed". If this card attacks, it is destroyed after damage calculation. If this card you control is destroyed and sent to the Graveyard, inflict 800 damage to your opponent. During your End Phase, you can remove from play 1 Plant-Type monster from your Graveyard to Special Summon this card from your Graveyard in Defense Position.

hu_flag Magyar leírás

Ezt a kártyát nem lehet Speciálisan Megidézni, kivéve saját hatásával, vagy a "Phoenixian Seed"-del. Ha ez a kártya támad, elpusztul a kárszámítás után. Ha ez az általad irányított kártya elpusztul és a Temetőbe kerül, okozz 800 sérülést az ellenfelednek. A Végső Fázis alatt, kivonhatsz 1 Növény-Típusú szörnyet a Temetődből, hogy Speciálisan Megidézd Védelmi Pozícióba ezt a kártyát a Temetődből.

uk_flag Angol leírás (anime)

If this card attacks, this card is destroyed after damage calculation. If this card is destroyed and sent to the Graveyard, inflict 800 damage to your opponent. During your End Phase, if this card is in your Graveyard, you can Special Summon this card in Defense Position.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Ha ez a kártya támad, elpusztul kárszámítás után. Ha ez a kártya elpusztul és a Temetőbe kerül, okozz 800 sérülést ellenfelednek. A Vegső Fázis alatt, ha ez a kártya a Temetődben van, Speciálisan Megidézheted Védelmi Pozícióban.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!