Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

T.G. Striker

uk_flag Angol név T.G. Striker
hu_flag Magyar név T.G. Űtő
jp_flag Kanji TG ストライカー
jp_flag Kana テックジーナス ストライカー
jp_flag Fonetikus Tekkujīnasu Sutoraikā
Típus Szörny | Effekt | Harcos | Hangolódó
Effekt típus Idéző | Kiváltó
Csoport Föld (Earth)
Szint 2
TP / VP 800 / 0
Sorozatszám 01315120
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

If your opponent controls a monster and you control no monsters, you can Special Summon this card (from your hand). During the End Phase, if this card is in the Graveyard because it was destroyed on the field and sent there this turn: You can add 1 "T.G." monster from your Deck to your hand, except "T.G. Striker".

hu_flag Magyar leírás

Ha az ellenfeled irányít szörnyet és te nem irányítasz szörnyet, Speciálisan Megidézheted ezt a kártyát (a kezedből). A Végső Fázis alatt, ha ez a kártya a Temetődben van, mert megsemmisült a mezőn, és oda került ebben a körben: Felvehetsz 1 "T.G." szörnyet a Paklidból a kezedbe, kivéve "T.G. Striker"-t.

uk_flag Angol leírás (anime)

If your opponent controls a monster and you control no monsters, you can Special Summon this card from your hand. This card can also be treated as a Machine-Type monster. When a Spell/Trap Card you control targets this card as a Machine-Type monster, you can halve this card's original ATK and DEF. When this card is destroyed, you can add 1 "T.G." monster from your Deck to your hand. You cannot Summon it this turn.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Ha az ellenfeled irányít egy szörnyet és te nem irányítasz szörnyeket, Speciálisan Megidézheted ezt a kártyát a kezedből. Ezt a kártyát Gép-Típusú szörnyként is kezelni lehet. Amikor egy általad irányított Varázs/Csapda Kártya megcélozza ezt a kártyát, mint Gép-Típusú szörnyet, megfelezheted e kártya eredeti TP-jét és VP-jét. Amikor ez a kártya megsemmisül, felvehetsz 1 "T.G." szörnyet a Paklidból a kezedbe. Nem Idézheted meg azt ebben a körben.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!