Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Yubel

uk_flag Angol név Yubel
hu_flag Magyar név Yubel
jp_flag Kana ユベル
jp_flag Fonetikus Yuberu
Típus Szörny | Effekt | Démon
Effekt típus Folyamatos | Kiváltó
Csoport Sötét (Dark)
Szint 10
TP / VP 0 / 0
Sorozatszám 78371393
Lap értékelése
Kapcsolódó lap Yubel - Terror Incarnate

uk_flag Angol leírás

This card cannot be destroyed by battle. You take no Battle Damage from battles involving this card. Before damage calculation, when this face-up Attack Position card is attacked by an opponent's monster: Inflict damage to your opponent equal to that monster's ATK. During your End Phase: Tribute 1 other monster or destroy this card. When this card is destroyed, except by its own effect: Its owner can Special Summon 1 "Yubel - Terror Incarnate" from their hand, Deck or Graveyard.

hu_flag Magyar leírás

Ezt a lapot csatában nem lehet elpusztítani. Nem kapsz Csata Sérülést abban a csatában, melyben részt vesz ez a lap. Kárszámítás előtt, mikor ezt a Támadó Állásban levő lapot az ellenfeled egy szörnye megtámadja: Okozz az ellenfelednek a támadó szörny TP-jével megegyező sérülést. A Végső Fázisod alatt: Áldozz fel 1 másik szörnyet, különben ez a lap elpusztul. Amikor ez a kártya elpusztult, kivéve a saját effektje által: A tulajdonosa Speciálisan Megidézhet 1 "Yubel - Terror Incarnate"-et a kezéből, a Paklijából vagy a Temetőjéből.

uk_flag Angol leírás (anime)

This card cannot be destroyed by battle. Your opponent takes all Battle Damage from battles involving this face-up Attack Position card. During your End Phase, Tribute 1 monster or destroy this card. If this card is destroyed, except by its own effect, Special Summon 1 "Yubel - Terror Incarnate" from your hand, Deck or Graveyard.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Ezt a lapot csatában nem lehet elpusztítani. Az ellenfeled kap minden Csata Sérülést abban a csatában, melyben részt vesz e felfordított Támadó Pozíciójú lap. A Végső Fázisod alatt Áldozz Fel 1 szörnyet vagy semmisítsd meg ezt a lapot. Ha ez a kártya megsemmisült, kivéve a saját hatása által, Speciálisan Idézz meg 1 "Yubel - Terror Incarnate"-et a kezedből, a Paklidból vagy a Temetődből.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
"Ha az ellenfeled egy szörnye megtámadja", tehát csak ha az ellenfeled támadja meg egy szörnyével ezt a lapot
nachu  2018-07-09 07:22 
Avatar
Ha én támadom meg vele az ellenfél szörnyét akkor is elveszti a szörnye támadó pontjait az életpontjából?