Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Battleguard Howling

uk_flag Angol név Battleguard Howling
hu_flag Magyar név Barbár Ordítás
jp_flag Kana バーバリアン・ハウリング
jp_flag Fonetikus Bābarian Hauringu
Típus Csapda
Szimbólum Normál (Normal)
Sorozatszám 78621186
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

When a Warrior monster you control is targeted for an attack, or by an opponent's monster effect: Target 1 face-up monster your opponent controls; inflict damage to your opponent equal to the original ATK of the face-up monster you targeted with this card, and if you do, return it to the hand.

hu_flag Magyar leírás

Amikor egy általad irányított Harcos-Típusú szörny támadásra vagy az ellenfeled szörny képességével lett megcélozva: Célozz meg 1 ellenfeled által irányított arccal-felfordított szörnyet: Okozz az e kártyával megcélzott arccal-felfordított szörny eredeti TP-jével megegyező sérülést az ellenfelednek, és ha így teszel, helyezd vissza azt a kézbe.

uk_flag Angol leírás (anime)

When a "Battleguard" monster you control is targeted for an attack: Target the attacking monster; return that target to the hand, and if you do, inflict damage to your opponent equal to that monster's ATK.

hu_flag Magyar leírás (anime)

Amikor egy általad irányított "Battleguard" szörny támadásra lett megcélozva: Célozd meg a támadó szörnyet; helyezd vissza azt a kézbe, és ha így teszel, okozz azon szörny TP-jével megegyező sérülést az ellenfelednek.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!