Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Number C5: Chaos Chimera Dragon

uk_flag Angol név Number C5: Chaos Chimera Dragon
hu_flag Magyar név 5-ös Káosz Számú: Káosz Kiméra Sárkány
jp_flag Kanji CNo.5亡朧龍カオス・キマイラ・ドラゴン
jp_flag Kana カオスナンバーズ5もうろうりゅうカオス・キマイラ・ドラゴン
jp_flag Fonetikus Kaosu Nanbāzu 5 Mōrōryū Kaosu Kimaira Doragon
Típus Szörny | Xyz | Sárkány | Effekt
Effekt típus Folyamatos | Kiváltó
Csoport Sötét (Dark)
Rang 6
TP / VP 0 / 0
Sorozatszám 69757518
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

3 or more Level 6 monsters
This card gains 1000 ATK for each Xyz Material attached to it. If this card attacks, at the end of the Damage Step: You can detach 1 Xyz Material from this card; this card can attack an opponent's monster again in a row. At the end of the Battle Phase: You can pay half your Life Points, then target 2 cards in any Graveyard(s); place 1 of them on top of the Deck, and if you do, attach the other to this card as an Xyz Material.

hu_flag Magyar leírás

3 vagy több 6-os Szintű szörny
Ez a kártya 1000 TP-t nyer minden hozzá csatolt Xyz Anyag után. Ha ez a kártya támad, a Kárlépés végén: Leválaszthatsz 1 Xyz Anyagot erről a kártyáról; ez a kártya egymás után megtámadhatja az ellenfél egyik szörnyét. A Csata Fázis végén: Fizetheted a fele Életpontodat, ezután célozz meg 2 kártyát bármelyik Temető(k)ben; helyezz közülük 1-et a Pakli tetejére, és ha így teszel, csatold a másikat erre a kártyára, mint egy Xyz Anyag.

uk_flag Angol leírás (anime)

3 or more Level 6 monsters
Cannot be destroyed by battle except with "Number" monsters. This card gains 1000 ATK for each Xyz Material attached to it. This card cannot attack, except with its own effect. During your Battle Phase: You can detach 1 Xyz Material from this card; banish 1 random card from your opponent's Deck, and if you do, this card can make an attack during this Battle Phase. If this card declares a direct attack, halve this card's ATK during damage calculation only. At the end of the Battle Phase, if you have used this effect previously during this Battle Phase: Place all cards that were banished by this effect on the top of your opponent's Deck in any order, also they cannot be used for the rest of the Duel. During your opponent's Standby Phase: You can pay half your Life Points; attach all the cards that this card detached during your last turn, from the Graveyard(s) to this card as Xyz Materials. If this card is Xyz Summoned by Ranking Up "Number 5: Des Chimera Dragon", it gains this effect.
● Once per turn: You can attach 1 card from your hand to this card as an Xyz Material.

hu_flag Magyar leírás (anime)

3 vagy több 6-os Szintű szörny
Nem semmisülhet meg csatában, kivéve "Number" szörnyek által. Ez a kártya 1000 TP-t kap minden hozzá csatolt Xyz Anyag után. Ez a kártya nem támadhat, kivéve a saját képessége által. A Csata Fázisod alatt: Leválaszthatsz 1 Xyz Anyagot erről a kártyáról; vonj ki 1 véletlenszerű kártyát az ellenfeled Paklijából, és ha így teszel, ez a kártya végrehajthat egy támadást ebben a Csata Fázisban. Ha ez a kártya kijelent egy közvetlen támadást, felezd meg e kártya TP-jét csak a kárszámítás idejére. A Csata Fázis végén, ha használtad ezt a képességet korábban ebben a Csata Fázisban: Helyezz vissza minden e képesség által kivont kártyát az ellenfeled Paklijának a tetejére bármilyen sorrendben, továbbá azokat nem lehet használni a Párbaj hátralévő részében. Az ellenfeled Készenléti Fázisában: Fizetheted az Életpontjaid felét; csatolj hozzá minden kártyát, amit ez a kártya leválasztott az utolsó körben, a Temető(k)ből Xyz Anyagként. Ha ez a kártya "Number 5: Des Chimera Dragon" Felrangolásával lett Xyz Idézve, megkapja ezt a képességet.
● Körönként egyszer: Hozzácsatolhatsz 1 kártyát a kezedből ehhez a kártyához Xyz Anyagként.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!