Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Mask Change II

uk_flag Angol név Mask Change II
hu_flag Magyar név Második Maszk Váltás
jp_flag Kanji マスク・チェンジ・セカンド
jp_flag Fonetikus Masuku Chenji Sekando
Típus Varázs
Szimbólum Gyors (Quick-Play)
Sorozatszám 93600443
Lap értékelése
Kapcsolódó lap Mask Change

uk_flag Angol leírás

Discard 1 card, then target 1 face-up monster you control that has a Level; send it to the Graveyard, also, after that, if it left the field by this effect, Special Summon from your Extra Deck, 1 "Masked HERO" monster with the same Attribute, but a higher Level than, the Attribute/Level the monster had when it was on the field (its original Attribute/Level, if face-down. This Special Summon is treated as a Special Summon with "Mask Change"). You can only activate 1 "Mask Change II" per turn.

hu_flag Magyar leírás

Dobj el 1 lapot, majd célozz meg 1 általad irányított arccal-felfordított szörnyet, aminek van Szintje; küldd el a Temetőbe, továbbá ez után, ha ezen hatás által hagyta el a mezőt, Speciálisan Idézz meg 1 "Masked HERO" szörnyet az Extra Paklidból, aminek ugyanaz a Csoportja, de magasabb a Szintje, mint a szörny Csoportja/Szintje, amikor az a mezőn volt (az eredeti Csoportja/Szintje, ha arccal-lefordítva volt. Ez a Speciális Idézés a "Mask Change" általi Speciális Idézésnek számít.) Körönként csak 1 "Mask Change II"-t aktiválhatsz.

uk_flag Angol leírás (manga)

Discard 1 card and Tribute 1 "Masked HERO" monster. Transformation Summon 1 Level 8 "Masked HERO" monster with the same Attribute as the Tributed monster from your Extra Deck.

hu_flag Magyar leírás (manga)

Dobj el 1 lapot és Áldozz fel 1 "Masked HERO" szörnyet. Transzformáció Idézz 1 ugyanolyan Csoportú 8-as Szintű "Masked HERO" szörnyet az Extra Paklidból, mint a Feláldozott szörny.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Csak most esett le, hogy ezt mindenre lehet használni, aminek szintje van. Akár "Shadoll Falcon" -ra is.
Avatar
Ez olyan mint egy Rank up Magic :D Csak ez Level up Fusion xD