Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Nephe Shaddoll Fusion

uk_flag Angol név Nephe Shaddoll Fusion
hu_flag Magyar név Neph-Árnybáb Fúzió
jp_flag Kanji 魂写しの同化
jp_flag Kana ネフェシャドール・フュージョン
jp_flag Fonetikus Nefe-Shadōru Fyūjon
Típus Varázs
Szimbólum Felszerelés (Equip)
Sorozatszám 60226558
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Activate this card by declaring 1 Attribute. Equip only to a "Shaddoll" monster, and it becomes that Attribute. During your Main Phase: You can Fusion Summon 1 "Shaddoll" Fusion Monster from your Extra Deck, using monsters from your hand or your side of the field as Fusion Materials, including the equipped monster. You can only use this effect of "Nephe Shaddoll Fusion" once per turn.

hu_flag Magyar leírás

Aktiváld ezt a kártyát egy Csoport kijelentésével. Csak egy "Shaddoll" szörnyre lehet felszerelni, és az olyan Csoportú lesz. A Fő Fázisod alatt: Fúziósan Megidézhetsz 1 "Shaddoll" Fúziós Szörnyet az Extra Paklidból, Fúziós Anyagként felhasználva szörnyeket a kezedből vagy a térfeledről, beleértve a felszerelt szörnyet is. Körönként csak egyszer használhatod "Nephe Shaddoll Fusion" ezen hatását.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Avatar
Na most akkor itt valami nagyon lesz, mert a tellarknight-ok a Shaddoll-ok ellen harcolnak, akkor a Qliphortok micsodák? És az "Infernoid Lucifugus" mit akar ezen a képen? Akkor most hogy van a történetük ezeknek? xddd