Menü Keresés Belépés Regisztráció
Hungarian Yu-Gi-Oh Website!
Magyarország első számú Yu-Gi-Oh weboldala!
szabalykonyv';

Performapal Pendulum Sorcerer

uk_flag Angol név Performapal Pendulum Sorcerer
hu_flag Magyar név Szórakoztató Inga Varázsló
jp_flag Kanji EMペンデュラム・マジシャン
jp_flag Kana エンタメイトペンデュラム・マジシャン
jp_flag Fonetikus Entameito Pendyuramu Majishan
Típus Szörny | Effekt | Inga | Varázsló
Effekt típus Feltételes | Kiváltó
Csoport Föld (Earth)
Szint 4
Pendulum skála 2
TP / VP 1500 / 800
Sorozatszám 47075569
Lap értékelése

uk_flag Angol leírás

Pendulum Effect: If a "Performapal" monster(s) is Pendulum Summoned to your field: All "Performapal" monsters you currently control gain 1000 ATK until the end of this turn (even if this card leaves the field).
Monster Effect: If this card is Special Summoned: You can target up to 2 cards you control; destroy them, and if you do, add "Performapal" monsters with different names from your Deck to your hand, except "Performapal Pendulum Sorcerer", equal to the number of cards destroyed. You can only use this effect of "Performapal Pendulum Sorcerer" once per turn.

hu_flag Magyar leírás

Pendulum Hatás: Ha egy (vagy több) "Performapal" szörny Pendulum Idéződött a térfeledre: Mindegyik általad jelenleg irányított "Performapal" szörny 1000 TP-t kap e kör végéig (még ha ez a kártya el is hagyja a mezőt).
Szörny Képesség: Ha ez a kártya Speciálisan Megidéződött: Megcélozhatsz legfeljebb 2 általad irányított kártyát; semmisítsd meg azokat, és ha így teszel, vegyél fel annyi eltérő nevű "Performapal" szörnyet a Paklidból a kezedbe, kivéve "Performapal Pendulum Sorcerer"-t, mint amennyi kártya megsemmisült. Körönként csak egyszer használhatod "Performapal Pendulum Sorcerer" e képességét.
OCG / TCG Státusz 
Kártya előfordulások
Kártya szabályok
Kártya Tippek
Kártya Érdekességek

Kommentek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!